Emirates predstavlja playliste koje možete sinkronizirati prije leta

Putnicima je dostupno više od 4.000 kanala zabave putem Emiratesove aplikacije te mogu kreirati prilagođene playliste i sinkronizirati ih sa svojim sjedalom u avionu

Emirates je u sklopu svoje aplikacije predstavio inovativnu novu funkciju kojom korisnicima omogućava kreiranje playlista prije njihova leta i sinkronizaciju s pripadajućim sjedalima u avionu. Putnici tako mogu učinkovitije planirati svoje putovanje i u potpunosti uživati u iskustvu leta koristeći Emiratesovu aplikaciju za pretraživanje raznovrsnog kataloga zabave u bilo kojem trenutku.

Emiratesov nagrađivani sustav zabave na letu, ice, dosegao je novu prekretnicu s više od 4.000 kanala zabave na zahtjev. Katalog nudi preko 1.000 filmova, više od bilo koje druge zrakoplovne kompanije, popularne TV serije, desetaka tisuća pjesama, podcast programe i igre.

Sir Tim Clark, predsjednik Emirates Airline, izjavio je: „U skladu s našim novim sloganom „Fly Better“, naši timovi neumorno rade kako bi pružili što bolje iskustvo putovanja na svjetskoj razini. Svaki se detalj pažljivo razmatra jer neprestano poboljšavamo i razvijamo inovativne proizvode i usluge za naše korisnike. Ova najnovija funkcionalnost Emiratesove aplikacije unaprjeđuje iskustvo putnika prije samog ukrcaja u avion. Naši putnici sada mogu pregledavati ponudu i kreirati osobne playliste kako bi svoje slobodno vrijeme proveli što zabavnije, a kada se udobno smjeste na svoja mjesta u zrakoplovu, njihove sinkronizirane playliste ih čekaju spremne.”

Mogućnost sinkronizacije trenutno je dostupna na više od 100 zrakoplova tipa Boeing 777 i postupno će biti dostupna u cijeloj floti, uključujući zrakoplove A380 u mjesecima koji slijede.

Zahvaljujući globalnoj bazi korisnika, Emirates nudi zabavne programe na 44 jezika i svaki mjesec u sustav dodaje više od 100 filmova. Emirates svojim najmlađim putnicima osigurava velik izbor dječjih filmova i TV kanala. Uz više od 75 filmova brendova Disney i Marvel, dostupno je i više od 50 TV kanala, uključujući Cartoon Network, Nickelodeon, CBeebies i Disney Channel.

Sustav ice također pruža raznolik sadržaj kao što su Emiratesovi vlastiti kanali za hranu i vino koji putnicima pružaju pogled iza kulisa u procese stvaranja jelovnika na letovima te stručne tečajeve preko LinkedIna, kao i tečajeve jezika uTalk koji nude lekcije za početnike.

Emiratesova aplikacija korisnicima omogućuje rezervaciju letova, hotela, raznih izleta i atrakcija te iznajmljivanje automobila. Osim kataloga sustava za zabavu na letu, ice, putnici imaju uvid u menije i vinske karte mjesec dana prije datuma polaska. Emiratesova aplikacija također nudi 3D prikaz sjedala koje korisnicima omogućava navigaciju kroz unutrašnjost Emiratesovih zrakoplova A380 i Boeing 777 tijekom odabira sjedala te istraživački uvid u prostrane kabine prije ukrcaja.

Spomenuta aplikacija je besplatna za preuzimanje, a više informacija pogledajte na:

PR: Media Val