Gavrilovićev Kulen Superiore – raskoš okusa za gurmane

Na čelu Gavrilovićeve premium obitelji je, osim Zimske salame, i Kulen Superiore, pripremljen prema tajnoj recepturi koja se prenosi s koljena na  koljeno
Jedno od najvećih književnih pera svih vremena, Mark  Twain, rekao je kako se okusi ne rađaju nego stvaraju. Jedan od najvećih stručnjaka iz  područja mesne industrije, Gavrilović, otišao je korak dalje… I stvorio okuse koji  osvajaju. Među njima je i Gavrilovićev Kulen Superiore, pripremljen u skladu s  tradicionalnom recepturom koja se prenosi s koljena na koljeno.
Ova vrhunska salama priprema se od najboljeg svinjskog mesa i biranih začina, a  za fino odmjeren pikantan okus, karakterističan za kulen, zaslužna je  najkvalitetnija začinska crvena paprika. Posebno valja istaknuti da se Kulen hladno  dimi na drvu bukve što zaokružuje njegov rafinirani okus s profinjenom notom dima.
U skladu sa svojim vrhunskim sastavom, Gavrilovićev Kulen Superiore najbolje se  slaže s vrhunskim sirevima, polutvrdima ili lagano pikantnima poput ementalera uz  svježi, hrskavi bijeli kruh. A želite li iskusiti njegovu ekstra ljutu notu, kombinirajte ga  uz umak od hrena.
Za kraj, potražite pakiranje s pečatom kvalitete i uvijek veselu djevojčicu Jelicu, koja  više od tri stoljeća izaziva osmijeh na licima kupaca, i stvorite okuse u kojima će uživati  cijela obitelj.

PR: Drimia