Magični ljubimac food blogera diljem svijeta stigao i u Hrvatsku

Jedina boja koja nedostaje vašem spektru zdravlja

Osobama koje se zdravo hrane nedostaje plave boje u prehrani u čak 88% slučajeva, navodi dr. Kristi Funk, liječnica i autorica bestselera Dojke – priručnik za vlasnice.

U bio&bio stigao je Blue Majik, ekstrakt iz moćne spiruline koji jela i slastice obogaćuje važnim nutrijentima, a pritom im daje zadivljujuću plavu boju!

Blue Majik prirodni je ekstrakt fikocijanina, plavog pigmenta koji se nalazi u modrozelenoj mikroalgi spirulini (Arthrospira platensis). Baš kao što klorofil biljkama daje zelenu boju, fikocijanin je zaslužan za posebnu plavkastu nijansu spiruline, koja spada u superhranu.

Osim što sadrži malo kalorija, Blue Majik bogat je vitaminom B12 te antioksidansima, uz minimum kalorija,.zbog čega se smatra idealnim ljetnim dodatkom prehrani.

Blue Majik čest je dodatak mnogih sportaša i rekreativaca, ali definitivni je pobjednik među food blogerima diljem svijeta.

Upravo je prekrasna magično plava boja razlog oduševljenja mnogih korisnika, a internet je zahvaljujući Blue Majiku prepun prekrasnih slika plavih delicija.

Zahvaljujući bio&bio pratiteljima trendova na području zdrave prehrane, sada se i hrvatski gurmani mogu pridružiti trendu, ali i uživati u dobrobitima Blue Majika za zdravlje.

Poznate hrvatske blogerice podijelilesu s nama zašto i one vole Blue Majik.

„Prvi put sam zapravo vidjela fotke predivnih smoothie zdjela na Instagramu i prvo zamijetila boju. Boja me prvo zaintrigirala. Nakon toga sam se bacila u istraživanje o čemu se radi. Svakako mi se sviđa i što je nešto blažeg okusa od same spiruline, koja u većim količinama ima izrazito intenzivan okus, a isto je nutritivno bogat prah.“ – Edita (@kuživancija) 

„Sjećam se kada sam prvi put naletjela na predivno plavo obojene deserte u bespućima interneta i oduševljenja istima.Predivna plava boja koja podsjeća na sladolede iz djetinjstva koje ti je mama uvijek branila da jedeš jer su osim što su puni šećera puni i kemije.Što sam više istraživala, više sam htjela isprobati tu plavu magiju i onda se dogodilo čudo, bio&bio omogućava da snovi postanu java od koje te umjesto klika za naručivanje preko mora interneta i stvarnih kilometara dijeli samo odlazak do dućana. Ne mogu sakriti sreću pri pomisli na to koliko će djece moći jesti zdravo, pri tom lijepo i zabavno…“ – Antea (@sit_nica)

Blue Majik potražite u bio&bio trgovinama i na www.biobio.hr.

Ivana Stavljenić

Fotografije: Edita šimić, Antea Poplica