NOVE ČISTE I IZVORNE VRSTE KAVE U PONUDI BAZZARA – VIŠE IZBORA I NOVA AMBALAŽA

Ljubitelji kvalitetne kave moći će od srpnja kušati nove čiste, izvorne i originalne vrste kave koje koje u svojoj ponudi ima Bazzara.

Tršćanska pržionica koja od 1998 nudi jedinstvenu gourmet  kavu  za najzahtjevnije stručnjake, danas širi vlastiti asortiman omogućujući  vam da kušate aromu kave sa svih najpoznatijih svijetskih područja uzgoja kave.

Također je nova i ambalaža stvorena u suradnji s vodećim svjetskim proizvođačem, koja preko svog modernog  i minimalističkg  dizajna  podsjeća na područje s kojeg kava dolazi  i sadrži sve podatke o nadmorskoj visini, obradi i aromi.

Originalana izvorna  kava dolazi isključivo iz jedne zemlje proizvođača i kušajući  ju tako čistu omogućuje nam da u šalici kave pronađemo jedinstvene  i osebujne karakteristike svakog izvora – otuda i ime “ Pure origini” (Čisto podrijetlo) izabrano kako bi identificiralo  ovaj novi asortiman proizvoda.

Bazzara predlaže čak dvanaest vrsta: Jamaica blue mountain; Costa Rica SHB; El Salvador SHG; Nicaragua Matagalpa; Kenya AA; Guatemala SHB; India Monsooned Malabar; Papua New Guinea; Ethiopia Sidamo; Santo Domingo AA; Colombia Supremo; Brazil Yellow Bourbon – pravo putovanje uzduž ekvatorskog pojasa.

Već iz naziva i informacija na ambalaži jasno je da su se braća Bazzara ponovno snažno usredotočila na kvalitetu zelene kave  i na profile prženja: istraživački proces koji je omogućio da se predloži  kalibirana izvorna kava savršena za pripremanje filter kave.

To je jedna novost koja svjedoži dinamici tršćanske pržionice , koja je spremna zadovoljiti ukuse onih koji se zbog kulture  ili znatiželje sve više suočavaju s načinom konzumiranja kave koja se razlikuje od talijanskih navika.Uvijek s ciljem prihvaćanja raznolike  klijentele, unutar linije „Pure Origini“  se pojavljuje  i Deca : brazilska izvorna kava  bez kofeina, koja omogućuje ljubiteljina „ crnog eliksira“ da ne  odustaju od uživanja  u espressu tijekom cijelog dana.

Za više informacija o cijelom  novom asortimanu Bazzara i za dobivanje personalizirane ponude, kontaktirajte urede u Trstu na e-mail adresu office@bazzara.it

Bazzara