NOVO HRVATSKO CRAFT PIVO KOJE SE PIJE KAO VINO

Adriatic Craft ALE with Rosemary, za koje su već neki specijalizirani novinari napisali da je
„lako moguće najbolje pivo ovog ljeta“, upravo je dobilo atraktivnu pratiteljicu
u NOVOM craft pivu  Adriatic Craft RED IPA

Adriatic Craft Beer je spoj prirode, mašte, umijeća, ljubavi i strasti, gastronomije i turizma …  

Ovo originalno hrvatsko craft pivo možete kušati isključivo u ekskluzivnim kafićima  i restoranima sa čijih  terasa ćete uživati u lijepom pogledu, ili koji se nalaze u blizini prirodnih ljepota, povijesnih znamenitosti i hrvatskih atrakcija.

Upravo je to misija web aplikacije  www.AdriaticCraftBeer.eu , povezati hrvatske prirodne ljepote i atrakcije, ekskluzivne restorane i lokale sa domaćim hrvatskim craft pivom,  koje se pije  kao vino iz vinskih čaša, i želi  zadovoljiti  istančan ukus sve zahtjevnijih domaćih i stranih gostiju, koji su u stalnoj  potrazi za nečim drugačijim.  Uz pomoć web aplikacije  www.AdriaticCraftBeer.eu možete rezervirati svoj stol u restoranu, ona će vas preko  google map dovesti do  restorana  i ispričat će vam priču o atrakciji ili prirodnim  ljepotama u blizini, informirati o događanjima,  i naravno reći  sve  o Adriatic Craft pivama i omogućiti da ih nabavite preko web shop-a.

Adriatic Craft  ALE with Rosemary  je pale ale pivo sa ružmarinom.

Ružmarin u latinskom prijevodu znači morska rosa. Ovo pivo donosi osvježenje povjetarca s mora u vrućem ljetnom danu i istinski okus  i sjećanje na Jadransko more u zimskim danima. Adriatic Ale pruža osvježavajuće i skladne okuse citrusa, uz nježnu, aromatičnu gorčinu ružmarina.
Serviran na pravoj temperaturi  od 8 do 10 stupnjeva celzijusa u visokoj vinskoj čaši, savršeno će se uklopiti uz lagani mediteranski obrok.
Ružmarin je i simbol vjernosti tako da smo sigurni da ćete ovom pivu biti uvijek vjerni.

Osnovni podaci : 0,33 L / ALC 5% / IBU 34 Servirati pri temperaturi 8 – 12 °C u visokoj vinskoj čaši.

Adriatic Craft  RED IPA  je crvena Ipa, savršena za smiraj uzbudljivog dana ili romantični izlazak sa voljenom osobom. .  Crveno je boja ljubavi, i ovo pivo upravo jeste ljubav na prvi pogled. Osjetite lagani dodir karamele uz osvježavajuće citrusne note zavodljive crvene boje. 
Savršena  je za završetak dana i početak nezaboravne noći.

Osnovni podaci 0,33 L / ALC 6% / IBU 49 . Servirati pri temperaturi 8 – 12 °C u visokoj vinskoj čaši.

U susret novoj turističkoj sezoni i zadovoljnim gostima uz Adriatic Craft  ALE with Rosemary  i Adriatic Craft  RED IPA

Dražen Cvijetić