Osvježite se eksplozijom okusa!

Amway XS™ predstavlja novi energetski napitak i napitak s elektrolitima pomoću kojih ćete vratiti energiju i osvježiti si dan

XS™ Power Drink Cool Mojito L.A. Edition i XS™ Napitak s elektrolitima s okusom naranče i limete

Ljeto lagano kuca na vrata, a naša tijela ponovno traže više kretnje i aktivnog boravka vani. Osvježite se i vratite energiju izgubljenu tijekom aktivno provedenog vremena koja vam je potrebna za svladavanje svih dnevnih prepreka. S XS™ Power Drink Cool Mojito L.A. Edition podignite svoju energiju uz neodoljiv okus metvice i formule bez šećera, dok s XS™ Napitak s elektrolitima s okusom naranče i limete unesite uravnoteženu mješavinu ugljikohidrata i elektrolita kako biste bili najbolji što možete!

Podignite svoju energiju svaki dan uz XS™ Power Drink Cool Mojito L.A. Edition

HRK 174,00

XS™ Power Drink Cool Mojito L.A. Edition pomoći će vam u borbi protiv umora i iscrpljenosti kako biste svaki dan bili puni energije! Prigrlite avanture koje vam donosi ljeto uz limenku XS™ Power Drink i nevjerojatnim okusom metvice, formulom napravljenom bez šećera te bogatim kompleksom vitamina B. Ovo lagano osvježavajuće piće koje neodoljivo podsjeća na beskrajne ljetne dane u Los Angelesu, sadrži samo 5 kalorija po limenci od 250ml, kao i pantotensku kiselinu za pružanje podrške mentalnim sposobnostima, ali i vitamine B3, B5, B6 i B12 za pružanje podrške metabolizmu u stvaranju energije što smanjuje umor i iscrpljenost. Sve to zaokruženo je okusom metvice koja pruža fenomenalan osjećaj hlađenja. Unesite energiju u svoju svakodnevicu i živite život punim plućima!  

 Krenite snažno naprijed i budite najbolji što možete uz XS™ Napitak s elektrolitima s okusom naranče i limete

HRK 192,00

Uzovaj poseban XS™ Napitak s elektrolitima s okusom naranče i limete priuštite svom tijelu bolju izdržljivost tijekom vježbanja ili aktivnog boravka u prirodi pružajući mu uravnoteženu mješavinu ugljikohidrata i elektrolita kako biste izvukli ono najbolje iz sebe! Uz ovaj napitak pružit ćete svom tijelu ugljikohidrate koji se sporo, srednje i brzo otpuštaju, kao i pet ključnih elektrolita kako biste poboljšali apsorpciju vode u tijelu kako ne biste nedostatkom elektrolita uzrokovali grčeve u mišiću. Također, XS™ Napitak s elektrolitima sprječava dehidraciju radi veće izdržljivosti jer otopine ugljikohidrata i elektrolita pružaju energiju tijekom vježbanja i tako doprinose održavanju izdržljivosti tijekom produženog vježbanja. Ono što ovaj napitak čini tako posebnim je sočan citrusni okus naranče i limete te učinkovite mješavine Guarane, korijena biljke maca i kvercetina. Ovaj trio biljaka uzgaja se u Južnoj Americi i smatra se da sadrži prirodne sastojke koji poboljšavaju usredotočenost i koncentraciju.Neka ovo postane vaš sportski napitak kada vam bude potrebna dugotrajna i postojana energija!

XS™ Power Drink Cool Mojito L.A. Edition i  XS™ Napitak s elektrolitima proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla.

Ostanite u toku s aktualnim vijestima o XS i posjetite facebook.com/XSEurope i Instagram.com/xseurope

O Amwayju

Amway je 8,5 milijardi dolara vrijedna tvrtka za zdravlje i wellness koju vode poduzetnici sa sjedištem u Adi, Michigan, u SAD-u. Predana je pomaganju ljudima da žive bolje i zdravije – na više od 100 tržišta širom svijeta. Prema Forbesmagazineu, Amway je među 50 najboljih privatnih tvrtki u obiteljskom vlasništvu u Sjedinjenim Državama. Najprodavanije robne marke za Amway su energetska pića Nutrilite ™, Artistry ™ i XS ™ – sve prodaju isključivo poduzetnici poznati pod nazivom Amwayevi vlasnici poduzeća. Amway je na prvom mjestu među tvrtkama u svijetu za izravnu prodaju, prema Direct Selling News Global 100 za 2020. godinu. Za više vijesti o tvrtki, posjetite www.amwayglobal.com/newsroom.

Abeceda komunikacije