Prognoziraj kao RajčiCar i osvoji nagrade

Ukusne rajčice iz srca Istre u Podravci se pretvaraju u passatu, a u kuhinji vaše obroke pretvaraju u prava remek jela. Sa 100% pravim, domaćim okusom rajčice!

Topao i sočan umak, juha koja krijepi dušu i pizza koja mami uzdahe – sve je to bolje uz Podravkinu passatu. Napravljena od 100% domaće, istarske rajčice dat će vašim jelima poznati okus domaće kuhinje, a s druge strane dojam kao da ste za stolom luksuznog restorana.

Puni okus i kremasta tekstura nisu jedino što Podravkinu passatu čini posebnom. Zahvaljujući preradi u roku od 24 sata od same berbe, zadržava maksimalnu hranjivost. Tako uz malo kalorija donosi pravo bogatstvo kalija i likopena direktno iz RajčiCarstva. Osim toga, okus vašeg vješto spravljenog bolonjeza neće kvariti aditivima niti dodatnom soli.

Postani RajčiCar od dobre prognoze

Znate li tko je RajčiCar? Najbolji prognozer broja ubranih rajčica u istarskom RajčiCarstvu. Ove godine upravo ti postani RajčiCarom! Kako Podravka svake godine otkupljuje ubrane rajčice s polja svojih kooperanata u Istri i pretvara ih u najfinije passate, na tebi je da što preciznije pogodiš koliko ih je ubrano. Evo male pomoći: prošle godine je čak 12.116.189 kg rajčica postalo dijelom ukusne passate.

Požuri s predviđanjem jer one s najpreciznijom tjednom i ukupnom prognozom očekuju bogate nagrade. Sedam tjedana proći će za tren, a svaki tjedan možeš osvojiti tavu, paket Podravka passata proizvoda i RajčiCar majicu, dok smo za vrhovnog RajčiCara spremili nešto posebno. Ako tvoja prognoza bude najbliža ukupnom broju ubranih rajčica osvajaš lonac, tavu, wok, poklon paket Podravka passata proizvoda i RajčiCar majicu.

Zato trk na Coolinariku, sudjeluj i osvoji bogate nagrade. Svaki tjedan možeš ostaviti po jednu tjednu prognozu, a ukupnu količinu ubranih rajčica možeš prognozirati neograničen broj puta. Imaš vremena do 12. rujna i možda ove bogate nagrade pronađu mjesto baš u tvojoj kuhinji.

PR