Starbucks stigao u Hrvatsku!

Od sada uživajte u Starbucks kavi kod kuće

S dolaskom jeseni sve više vremena provodimo u svom domu, pa će sve ljubitelje kave razveseliti vijest da je STARBUCKS stigao u Hrvatsku. STARBUCKS je prisutan s asortimanom za uživanje u kavi kod kuće, a koji sadrži šest originalnih okusa – tri espresso okusa i tri mliječna napitka. STARBUCKS BY NESCAFÉ® DOLCE GUSTO je prikladan za aparate NESCAFÉ® Dolce Gusto® .

Svako zrno kave treba jedinstvenu ravnotežu temperature i vremena kako bi se postigao individualni vrhunac arome, kiselosti, punoće i okusa. U svijetu kave razlikujemo tri vrste prženja: blonde roast (lagano pržena) – lagano i blaga, medium roast (srednje pržena) – blaga i uravnotežena i dark roast (jako pržena) – punog okusa i moćna.

STARBUCKS BLONDE Espresso Roast mekog i blagog ukusa, najblaža je pržena mješavina za espresso. STARBUCKS Single origin Colombia je 100% kolumbijska kava zaokružene teksture, sočnog i prepoznatljivog orašastog završnog ukusa. STARBUCKS Espresso Roast intenzivnog ukusa i oplemenjena slatkoćom karamelе, „srce“ je ručno pripremljene kave s mlijekom.

Ako više volite napitke s mlijekom, odaberite bogati STARBUCKS Cappuccino, savršeno poznatog okusa iz naših kafića, blagi i kremasti STARBUCKS Latte Macchiato ili se prepustite savršenstvu okusa mlijeka i karamele u STARBUCKS Latte Macchiato Caramel kavi.

STARBUCKS nastavlja globalnu težnju kompanije za 100% nabavom kave etičnog podrijetla u suradnji s organizacijom za zaštitu okoliša Conservation International.

Dialog