Stigao je novi sladoled Quattro Nostalgija

Potražite kombinaciju okusa koji vraćaju u djetinjstvo

Ledo u novom sladoledu Quattro Nostalgija kombinira četiri okusa koja su u velikoj mjeri obilježila brojne trenutke uživanja obitelji. Na zadovoljstvo svih potrošača koji su tijekom ovog, kao i prošlog stoljeća uživali u klasičnim okusima Ledo sladoleda, Quattro Nostalgija donosi nove prilike za uživanje s obitelji i stvaranje novih uspomena.

Baš kao i svaki Quattro sladoled, Quattro Nostalgija spaja četiri različita okusa koji čine jedinstvenu cjelinu. Silk Milk, Snjeguljica, kao i dva okusa Ledoline – vanilija bourbon gorka višnja te čokolada gorka višnja jednostavno pozivaju na druženje.

„Quattro Nostalgija, kroz jedinstvene okuse, vraća davne uspomene koje su obilježile djetinjstva brojnih generacija. Vjerujemo da će novi Quattro Nostalgija sladoled stvoriti nove uspomene te povezati članove obitelji kao povod za druženje i dijeljenje u kojem će moći ispričati nešto više o svojem odrastanju uz Silk Milk, Snjeguljicu i Ledolinu“, poručila je Vlatka Vučković, Brand Building manager za sladoled iz tvrtke Ledo plus.

U škrinjama vama najbližih trgovina potražite Quattro Nostalgiju uz ostale članove Quattro obitelji. Prikladni za različita druženja i stvaranje lijepih trenutaka, a idealan su desert u poslijepodnevnim satima ili nakon obiteljskog ručka.

Sladoled stvoren za druženje s obitelji i najbližima

Kako je i svaka obitelj različita i posebna, tako je i svaki Quattro sladoled jedinstven svojom kombinacijom okusa. Upravo nas te različitosti čine posebnima, a samim time svaku obitelj specifičnom na svoj način. Neki bi čak i rekli „totalno drukčiji od drugih“. S ciljem povezivanja svih članova unutar obitelji i obilježavanja vrijednih obiteljskih trenutka, ovaj format sladoleda nudi ponešto za svakoga, stoga će svaka osoba pronaći idealan okus za sebe.

Bilo da u Quattro Nostalgiji uživate unutar obitelji ili u društvu najbližih prijatelja, kombinacija okusa koje ovaj sladoled nudi obuhvatit će sve želje ljubitelja sladoleda, posebno onih koji najljepše trenutke svog odrastanja vežu uz bezvremenske okuse Snjeguljice, Silk Milka te Ledoline.

Više o novom Quattro Nostalgija sladoledu, kao i cijelom asortimanu Ledo Quattro sladoleda potražite ovdje.

Ledo