Tvornica zdrave hrane otvorila svoj prvi pogon u Splitu

            Tvornica zdrave hrane, konačno je otvorila svoja vrata u Splitu na oduševljenje brojnih ljubitelja zdrave prehrane. Nakon uspješnog webshopa te tri dućana zdrave hrane u Zagrebu, došlo je vrijeme za proširenje i izlazak na novo maloprodajno tržište. Danas omiljeni brand brojnih ljubitelja zdrave prehrane, prepoznatljiv po jednostavnom, upečatljivom i dopadljivom vizualnom identitetu, nezaobilazan je u domovima svih koji na prvo mjestu stavljaju kvalitetne namirnice i super hranu. Da nije u pitanju samo trend, nego način života i usvajanje novih navika kad je u pitanju prehrana, osnivači Tvornice uvjerili su se na samim počecima kad su svojim webshopom osvojili ovaj segment tržišta u Hrvatskoj.

            Prva prilika za širenje izvan Zagreba, ukazala se u Splitu gdje Tvornicu zdrave hrane prate brojni kupci i potrošači koji su konačno dobili svoje mjesto za kupnju omiljenih zdravih namirnica. Nova trgovina otvorena je u trgovačkom centru Mall of Split, u prizemlju, i prostire se na više od 100 metara kvadratnih. Prepoznatljiv dizajn prostora prisutan je i u novoj splitskoj Tvornici, gdje će odsad brojni Splićani moći uz kupnju dobiti i pokoji savjet, informirati se o novitetima, trendovima i ponudi ili jednostavno provesti ugodno vrijeme u čitanju popularnih naslova s temama zdrave prehrane dok najmlađi mogu kreativno iskoristiti vrijeme u igri. S obzirom na veliki interes potrošača sa splitskog područja, logičan korak u širenju poslovanja bilo je otvaranje poslovnice u Splitu. „U sklopu naše vizije razvoja, cilj nam je otvoriti Tvornicu zdrave hrane u svim većim gradovima Hrvatske. Split je, logično, prva adresa nakon Zagreba, jer u Splitu imamo veliki interes potrošača koji su već sad putem webshopa naši vjerni kupci. Tvornica u Splitu nudi više od 2000 proizvoda koji će, uvjereni smo, zadovoljiti i potrebe najzahtjevnijih,“ izjavili su povodom otvaranja prve trgovine u Splitu osnivači Tvornice zdrave hrane Dominik Milolož i Elvis Kajtazović.

Osim što je okupila široku virtualnu zajednicu, Tvornica je postala odgovor na prehrambene potrebe brojnih ljudi. Tako se u ponudi proizvoda našao bezglutenski asortiman, velik izbor hrane za vegane, sugar free namirnice za dijabetičare, prehrana za sportaše i Nutrigold, vlastiti brand kojeg su osmislili tijekom dugogodišnjeg razvoja Tvornice.

             Već niz godina webshop Tvornica zdrave hrane nudi veliki izbor namirnica i izvrsnu uslugu, a svakodnevno nude i korisne savjete te recepte koji su osvojili zaljubljenike u zdravu prehranu diljem Hrvatske. Više informacija o samome brandu dostupno je na: https://www.tvornicazdravehrane.com/

PR: RED agencija