Uskoro slavimo 24. rođendan

Uskoro slavimo 24. rođendan, kreirali smo novi logo, Crni Jack opet nam je ukrao srce, a najviše se veselimo početku rada naše nove pivovare!
Uvijek smo otvoreni za vaša mišljenja, pohvale, primjedbe i pitanja na društvenim mrežama ili info@pivovara-medvedgrad.hr, a ako želite provjeriti kako proizvodimo naša piva, rezervirajte obilazak pivovare i degustaciju uz stručno vodstvo na tour@pivovara-medvevdgrad.hr. pivovara medvedgrad

JUBILARNIH 25 GODINA
U prosincu slavimo 24. rođendan, ali već sada s nestrpljenjem iščekujemo i iskreno se radujemo 2019. godini, kada ćemo proslaviti četvrt stoljeća našeg postojanja! Svake godine, negdje pred Božić, obilježavamo rođendan pivovare. Proslava je uvijek u jednoj od naših pivnica.
Uz dobru hranu i glazbu, te premijeru novog piva kojeg svake godine kuhamo za rođendan — ove godine nas očekuje belgijska IPA ‘kreativnog naziva’ — 24! Međutim, ovaj rođendan samo je uvod u ono što nas čeka dogodine.
Za mnoge, 2019. godina je kao i svaka druga, no za nas je ipak posebna, jer slavimo jubilarnih 25 godina! Povodom toga, obilježit ćemo je bogatim i kvalitetnim sadržajem u različitim oblicima.

NOVI LOGO I NOVE ETIKETE
Nakon 24 godine odlučili smo promijeniti naš logo!
Odlučili smo ići u korak s vremenom i modernizirati naš postojeći logo, ne promijenivši njegov oblik u cijelosti.
U središnjem dijelu novog loga dominira prepoznatljiva Medvedgrad kula, a posebno mjesto je dobila i godina našeg osnutka. Također, naše najstarije pivske legende: Zlatni Medvjed, Grička vještica, Crna kraljica i Dva klasa dobile su novo ruho! Novim etiketama željeli smo se približiti dizajnu naših 0,33 l piva, koja krase prepoznatljive ilustracije.

IZVJEŠTAJ S GRADILIŠTA
U tijeku je izgradnja naše nove pivovare koja će nam omogućiti proizvodnju znatno većih količina piva.
Nova, znatno brža punilica za boce davno je stigla, puštena je u pogon, a nova varionica od 6000 L (dio gdje se pivo kuha) uskoro će proći kroz prvo probno kuhanje.
Naš ‘novi dom’ zaživjet će u prvoj polovici 2019e.
JESTE LI PROBALI SVA NAŠA SEZONSKA PIVA?
Od kavastog stouta do belgijskog pšeničnog piva s narančinom korom!
Sezonska piva su piva koja kuhamo u određenom dijelu godine, a prisutna su nekoliko mjeseci do isteka zaliha.
Uz šest stalnih (Zlatni Medvjed, Grička vještica, Crna kraljica, Dva klasa, Fakin IPA, Baltazar), imamo i šest sezonskih piva.

PR: Pivovara Medvedgrad