Zlato polje

Zlato polje heljdini rezanci

Heljdini rezanci prepoznaju se po tamnijoj boji zbog dodatka 50% heljdinog brašna, no ono najvrijednije u njima nećete vidjeti golim okom. Heljdino brašno pruža dodatne prehrambene prednosti, pa ovi heljdini rezanci imaju više bjelančevina, vitamina i minerala. A kad smo kod prednosti, i okus im je puniji od bijelih rezanaca. Ukratko, radi se o kvaliteti koju ćete lako prepoznati!

Preporučena MPC:

Zlato polje heljdini rezanci, 400g 18,99 kn


Zlato polje rezanci od pira integralni

Ovi pirovi rezanci pružaju vrlo vrijedan obrok, jer su napravljeni od 100 % integralne pirove krupice pune vitamina i minerala. Mogu se pohvaliti i visokim sadržajem vlakana, što ih svrstava u skupinu namirnica koje imaju službenu preporuku i od strane medicinske struke. Osim toga, pirovi rezanci će vas nagraditi posebnim, punim okusom. I tako nastaju obroci koje hvale svi!

Preporučena MPC:

Zlato polje rezanci od pira integralni, 400g 19,99 kn

Zlato polje školjke od pira integralne

Školjke od cjelovitih žitarica izrađeni su od 100% integralne krupice od pira, što sadrži veći udio vlakana, minerala i vitamina, a imaju i visok udio dijetalnih vlakana. Zbog svojeg oblika idealni su za jela s gustim umacima.

Preporučene MPC:

Zlato polje školjke od pira integralne, 350g 14,99 kn

Zlato polje pužići od koprive

Dodatak koprive pretvara klasičnu tjesteninu, svjetski poznate durum pužiće, u modernu tjesteninu atraktivnog izgleda. Visokokvalitetna tjestenina ima suptilan okus i ugodan miris koprive. Kopriva u kulinarstvu ima sličnu upotrebu kao špinat ili blitva. Zbog klasične oblike pužići od kopriva mogu se pripremati na brojne načine, ali najbolje ide uz svijetle umake.

Preporučene MPC:

Zlato polje pužići od koprive, 400g 12,99 kn


Zlato polje mini penne tricolore

Mini penne u zelenoj liniji tjestenina Zlato polje zaista su specijalni jer njihov okus je potpuno drugačiji od klasične trobojne tjestenine. Umjesto slatke paprike ili rajčice i špinata mini penne tricolore sadržavaju koprivu, bundevu i ciklu. Tako, uz šarene tjestenine, svaki obrok ili salata mogu postati još razigraniji, šareniji i atraktivniji.

Preporučene MPC:

Zlato polje penne tricolore, 400g 13,99 kn