Grillanje uz Solis – odaberite ultimativni roštilj za svaku prigodu!

Deli Grill

Svi mi s vremena na vrijeme volimo napraviti grill večer za pamćenje. Sada kada smo svi često kod kuće, još se više veselimo ukusnim roštilj večerima s obitelji i prijateljima. Kada organizirate takvu večeru onda želite da to bude nešto posebno. To će biti „mačji kašalj“ uz jedan od Solis roštilja!

Roštilji Solis dolaze u svim oblicima i veličinama: od roštilja s rebrastom i ravnom pločom, do roštilja s integriranom posudom za fondue i roštilja s kojim možete peći pizze. Kako biste pronašli odgovarajući roštilj za vrhunsku večer s prijateljima i obitelji, za vas smo naveli naših 4 Solis roštilja.

Deli Grill

Želite li roštiljati i peći u isto vrijeme? Onda je Deli Grill uređaj koji tražite. Roštilj ima rebrastu i glatku površinu za pečenje. Ove ploče možete koristiti zasebno i također zasebno postaviti temperaturu obje ploče. Regulatori temperature opremljeni su indikatorskim svjetlima, pri čemu crveno označava da se uređaj zagrijava, a zeleno označava da je uređaj spreman za upotrebu. Visokokvalitetni Whitford Xylan premaz protiv lijepljenja osigurava da se hrana može pripremati bez dodavanja ulja i/ili maslaca. Sva masnoća ili vlaga koja se oslobodi tijekom pečenja na roštilju skuplja se integriranim otvorom za odvod masnoće u pločama i skuplja u spremniku za skupljanje masti. Uživajte u zdravom obroku uz Deli Grill!

Teppanyaki@Home

Doživite istočnjačku kuhinju u svom domu uz Teppanyaki@Home. Roštilj je pogodan za pirjanje mesa i ribe, kuhanje povrća na pari i prženje riže. Ovaj roštilj također ima 2 odvojene zone grijanja koje možete zasebno regulirati. Na taj način možete istovremeno pripremati nekoliko namirnica na optimalnoj temperaturi. Teppanyaki@Home također ima indikatorska svjetla koja pokazuju kada je roštilj spreman za upotrebu. Površina roštilja izrađena je od nehrđajućeg čelika. Ovo ima brojne prednosti. Prvo, površina roštilja se brzo zagrijava. Osim toga, hranu morate samo kratko popržiti kako bi se zadržali hranjivi sastojci i vitamini. Naposljetku, zahvaljujući površini roštilja od nehrđajućeg čelika možete jednostavno pripremiti španjolsko jelo plancha.

Combi Grill 3 u 1

Fondue, raclette i grill u isto vrijeme? To je moguće uz Combi Grill 3 u 1! Posuda za fondue od nehrđajućeg čelika ima kapacitet od 1,3 litre i opremljena je zaštitom od špricanja. 8 vilica za fondue označeno je bojama, tako da svatko bez sumnje koristi svoju vilicu. Osim toga, 8 četvrtastih tavica za raclette uključeno je uz ovaj roštilj. Ove tavice i grill ploča imaju neprianjajući premaz, tako da možete pripremati svoja jela bez ulja ili maslaca. Na dnu uređaja pronaći ćete hladnu zonu, ovdje možete staviti posude za raclette tijekom pauze od pečenja. Ovaj roštilj također ima 2 odvojena i kontinuirano podesiva sustava grijanja: jedan za raclette i roštilj te jedan za posudu za fondue.

5 u 1 Table Grill

Želite li gurmanski roštilj, raclette, stir fry i praviti palačinke i pizze? To je moguće uz stolni roštilj 5 u 1. Od hrskave pizze do kremastog lososa i slatke palačinke: uživajte u mogućnostima švedskog stola – za vlastitim kuhinjskim stolom. Ploča je napola rebrasta, a napola glatka s jedne strane, što omogućuje grilanje i pečenje hrane. Drugu stranu ploče čine prostrani okrugli oblici, idealni za korištenje u tavama i pečenje najukusnijih palačinki.

Jedinstveno za Solis 5 u 1 stolni roštilj je to što se ogromna ploča grila grije s dvije strane. Proizvodi na ploči pripremaju se snagom od najmanje 1200 W (gornji grijaći element), a posude koje stavite ispod ploče zagrijavaju se s još 200 W (donji grijaći element). Stolni roštilj 5 u 1 također ima hladnu zonu, gdje možete staviti tave tijekom pauze od pečenja.

Stolni roštilj 5 u 1 nagrađen je Plus X nagradom. Roštilj je hvaljen zbog svoje svestranosti i visokokvalitetnih materijala. Glorificiran je i dizajn roštilja. Ovaj je roštilj također osvojio Kassensturz-Test 02/2018. Žiri je pohvalio roštilj zbog izvrsne kontrole temperature, rezultata pečenja i visokokvalitetnog materijala.

Odaberite veličinu roštilja prema svojoj potrebi i želji. 5 u 1 Table Grill dolazi u dvije opcije, veći namijenjen za 8 osoba i manji pogodan za do 4 osobe.

Saniteh