Jednostavno pripremite ovo hladno predjelo ili lagano ljetno jelo s Rio Mare tunjevinom u maslinovu ulju.
Sastojci za četiri osobe:
8 kriški francuskog kruha – dvije konzerve tunjevine u maslinovu ulju Rio Mare 120 g – 200 g mozzarele – 2 zrele rajčice – 1 češanj češnjaka – 40 g maslinova ulja – nekoliko listića rukole – sol – papar
Za savršen ručak dodajte tanjur pun povrća i komad svježeg voća!
Priprema:
1. Razrežite mozzarelu na 8 dijelova, narežite rajčicu i ocijedite Rio Mare tunjevinu u maslinovom ulju. Popecite kriške kruha na roštilju ili u tavi.
2. Svaku krišku kruha premažite češnjakom i nakapajte s malo ulja. Na kriške stavite rukolu, mozzarelu, rajčicu i začinite s malo soli i papra.
3. Na vrh brusketa stavite Rio Mare tunjevinu u maslinovom ulju.
Bruskete ukrasite listićima rukole i odmah poslužite.
Be the first to comment