Restoran ReUnion

Odličan ReUnion restoran otvoren krajem prošle godine sjajan je izbor za poslovni ručak pripremljen od svježih namirnica s Dolca, nedjeljna druženja uz obitelj i prijatelje na kojim možete uživati u odličnoj buffet ponudi mesa, ribe, salata, priloga i slastica po izboru iskusnog chefa kuhinje Marinka Topalovića.

Restoran se nalazi u Ulici kneza Branimira 29 u sklopu hotela Canopy by Hilton koji je otvoren u listopadu prošle godine. Ulazni prostor, recepcija, bar, lobby, retreat zona i restoran uređeni su u eklektičnom stilu koji priziva sjećanje na zagrebačku industrijsku povijest.

Canopy brend njeguje lokalnu kulturu, pa su za Canopy Zagreb angažirani domaći dizajneri i hrvatski proizvođači namještaja. U hotelu se nalaze motivi hrvatske šahovnce, šestinske nošnje, Kožarićevog prizemljenog sunca, hrvatske znanosti i umjetnosti i grafiti poznatog zagrebačkog grafitera Cheza.

ReUnion restoran se na zagrebačkoj gastro sceni etablirao po pažljivo odabranom i pripremljenom a la carte jelovniku, dobrim izborom lokalnih vina i izvrsnoj dnevnoj ponudi kreativnih jela. Kada ste već u Canopy by Hilton hotelu preporučamo da posjetite njihov Canopy Central Bar i probate jedan od njihovih autorskih koktela, craft piva ili posebnu ponudu barskih zalogaja.

PR