S novim bojama pametnog telefona Huawei P9 sada ste spremni i za modnu pistu

Nagrađivani Huawei P9 od sad je dostupan u crvenoj i plavoj nijansi, bojama koje će obilježiti modne piste u sezoni jesen-zima 2016 /2017.

Jedna od najvećih novosti nedavno održanog sajma IFA u Berlinu je i predstavljanje novih nijansi boja za Huawei P9 te je nagrađivani flagship pametni telefon od sada dostupan u crvenoj i plavoj boji. Nove, žive boje inspirirane su šarenilom i drskošću pop-art pokreta te odražavaju svu strast i glamur svijeta mode. Sve to rezultirao je prekrasno dizajniranim pametnim telefonom s mnoštvom naprednih značajki koji će poslužiti kao inspiracija brojnim umjetnicima i inovatorima te će postati nezaobilazan dio vašeg omiljenog modnog stila.

U skladu s bojama koje će dominirati modnim pistama ove sezone, P9 u crvenoj i plavoj boji odlikuje se najmodernijim dizajnom i namijenjen je onima koji ne žele biti dio mase, već se žele isticati na najbolji mogući način. Skladan spoj dizajna i tehnologije, omogućuje svim ljubiteljima svijeta mode, stila i umjetnosti da istovremeno prate i postavljaju najnovije trendove. Nove boje inspirirane su činjenicom da crvena i plava predstavljaju dva vizualna ekstrema za umjetnike, dva različita karaktera te dva različita raspoloženja i stila. Crvena je boja strasti i vatre, zrači samopouzdanjem i mladošću te izražava vitalnost modne industrije, dok se plava odnosi na klasičnu eleganciju i smirenost te je i danas popularna u svjetskim modnim krugovima.

huawei-logo-vectorInovativna dvostruka 12MP kamera, razvijena u suradnji s legendarnim brendom iz svijeta fotografije Leica-om, omogućuje snimanje svakog detalj čime će ovaj pametni telefon zadovoljiti potrebe svih ljubitelja mode, kao i ostalih kreativaca iz svijeta kulture koji posebnu pažnju pridaju i najsitnijim detaljima. Super brzi auto-fokus omogućuje brzo „okidanje“ fotki, a uz pomoć ovog naprednog fotoaparat uhvatit ćete svu čaroliju ludih noćnih provoda i after-partyja uz najvišu razinu kvalitete slika čak i u uvjetima niske osvijetljenosti. Temelj superiornih mogućnosti snimanja fotografija P9 uređaja skriva se u dvostrukoj kameri koja u potpunosti iskorištava moć Leica leća, poznatih po svojoj preciznosti i pažnji prema detaljima. RGB kamera P9 uređaja specijalizirana je za bilježenje boja, dok je monokromatska kamera sjajna u hvatanju detalja. Dvije kamere na stražnjoj strani P9 uređaja zajedno djeluju kako bi korisnicima omogućile snimanje superiornih fotografija – detalja, dubinske oštrine i boja. Svaka fotografija snimljena P9 prenosi jedinstvenu emociju i utjelovljuje bezvremenski karakter koji je svojstven tvrtki Leica, a ljubitelji umjetničkih crno-bijelih fotografija posebno će biti oduševljeni mogućnostima monokromatskog načina rada za snimanje snažnih i inspirativnih fotografija.

Huawei P9 sada je dostupan u ukupno šest boja; crvenoj i plavoj, koje su se pridružile bojama Rose Gold, Prestige Gold, Titanium Grey i Mystic Silver u kojima je ovaj pametni telefon bio dostupan do sada.

Na IFA-i 2016. u Berlinu, Huawei je predstavio i niz drugih uzbudljivih uređaja poput najnovije serije pametnih telefona Huawei nova koja nadmašuje sva očekivanja kombinirajući besprijekoran stil i funkcionalnost. S druge strane, impresivan tablet MediaPad M3, oduševljava sva osjetila i donosi najveći omjer veličine ekrana u odnosu na kućište u segmentu te napredan audio sustav razvijen u suradnji s vodećim proizvođačem audio uređaja tvrtkom Harman Kardon, pružajući premium razinu zvuka.

Cijene i dostupnost:

Huawei P9 Red/Blue bit će dostupan po cijeni od €549, a na hrvatskom tržištu bit će dostupan krajem listopada i to samo u plavoj varijanti.

PR: 404