Bosch kuhinjski aparat MaxxiMUM

Na predstavljanju najnovijeg Bosch kuhinjskog aparata MaxxiMUM i otvorenju Bosch cornera u prodavaonici Elipso zagrebačkog Arena centra, Tina Katanić i Ivana Mišerić su uz pomoć poznatog chefa Vladimira Šajnovića pokazale svoje zavidno kuharsko umijeće.

Rezultat šezdesetgodišnjeg iskustva u proizvodnji kuhinjskih aparata postigao je svoj vrhunac.

Premium kuhinjski aparat Bosch MaxxiMUM ima metalno kućište s elegantnim kromiranim rubovima i zdjelu izrađenu od brušenog, nehrđajućeg čelika te zahvaljujući tome pripremu hrane čini pravim užitkom. Ovaj kuhinjski aparat proizveden je za one kojima je kuhanje sastavni dio njihova života. On im omogućuje optimalnu podršku za najširi izbor funkcija zahvaljujući svim svojim dodacima. Bez obzira jesu li to lazanje, ukusna jela od povrća ili profinjeni deserti – uporabom praktičnog kompleta dodataka, standardnih dodataka ili cijelog niza posebnih dodataka MaxxiMUM svima omogućuje da uživaju u pripremanju svojih omiljenih jela.

S uporabom MaxiMUM nije problem niti mijesiti tijesto za kruh

Svatko tko je ikada pomislio ‘mora postojat bolji način’, dok mijesi tijesto za kruh, sada je u pravu. Novi MaxxiMUM ne impresionira samo sa svojim izuzetno snažnim motorom snage 1600 W, već on ima najveću snagu od svih kuhinjskih aparata na tržištu. Čak i najtvrđe tijesto za kruh ne može ga zaustaviti. Pametni senzor za tijesto omogućuje postojane brzine miješanja i brze rezultate, čak i kada pripremate tvrda tijesta ili miješate velike količine tijesta.

MaxxiMUM radi brže i temeljitije i zahvaljujući poboljšanom 3D PlanetaryMixing sustavu. Savršeno izmiješane sastojke dobijemo zahvaljujući pokretima miješanja istodobno u tri smjera. Do sada su miješalice radile samo u dva smjera. Tako MaxiMUM, sa svojim sustavom 3D PlanetaryMixing, predstavlja doslovno novu dimenziju u obradi tijesta.

Da li su mislili na sve? Da!

Pripremanje hrane s novim MaxxiMUM-u ne samo da je jednostavno, već je i stvarno. Veliki broj inovativnih rješenja omogućilo je da je pripremanje hrane postalo još jednostavnije. EasyArm omogućuje podizanje metlice miješalice jednim pritiskom tipke. Punjenje je sada puno jednostavnije i omogućuje praktičniju pripremu hrane. Miješalica se pri punjenju zdjele zaustavlja otraga, čime se osigurava da sastojci padnu u zdjelu umjesto na nastavak za miješanje. Dodan je i veliki lijevak, vrlo jednostavan za punjenje. Za jednostavnije ulijevanje krema i jednostavno vađenje tijesta MaxiMUM je opremljen s udobnim ručkama i praktičnim izljevom na zdjeli.

Nikad više bez MaxiMUMa

Svatko tko jednom posjeduje Bosch MaxxiMUM, nikada se ga više neće htjeti odreći. Izuzetna kvaliteta izrade, potpuno metalno kućište i zdjela izrađena od brušenog nehrđajućeg čelika garantiraju njegovu dugovječnost i izdržljivost. Suptilne boje i kvalitetni metalni ukrasi dočaravaju bezvremensku eleganciju i ljepotu . Stakleni mikser ThermoSafe ima kapacitet 1,75 l i namijenjen je za miješanje pića, pripremu kaša od voća i povrća, majoneze, rezanje voća i orašastih plodova, drobljenje kockica leda i pripremu toplih gustih juha. Obilje dodataka i više od 120 funkcija garantira vam neprekidno otkrivanje njegovih novih mogućnost, a uz to i mnogo novih okusa.

Kompleti dostupnih dodataka

Osim standardnih dodataka dostupni su i kompleti dodataka koji su raspoređeni u tri tematske skupine: Dodaci za ljubitelje povrća, a to su ‘Veggie Love’; dodaci za ljubitelje tjestenine koji će ih u potpunosti oduševiti, a to su ‘PastaPassion’; komplet dodataka za vrhunske pekare ‘VitalEmotion’ pomoću kojeg možete od domaćeg brašna uz upotrebu mlinca na napraviti tijesto u tren oka.

Nema sumnje: MaxxiMUM je stvarno savršen za sve ambiciozne kuhare i pekare.

P. R.