DOBAR RAZLOG ZA GRUNDIG

Luka Nižetić imao je ovih dana dobar razlog za odlazak u njemački Köln. Tamo je istražio sve tajne kuhanja na Grundig kuhinjskim aparatima snimivši pritom seriju video recepata pod nazivom „Creative cooking“. Prava harmonija različitih okusa odisala je tijekom snimanja, pa su se tako na jelovniku našla jednostavna i lako izvediva jela s daškom mediteranskih i orijentalnih začina, kao što su polpete od kozica i salsa, juha od buče, pečena pileća prsa s povrćem i pireom od celera, te bijeli bakalar s aromatiziranom skutom.

Creative cooking video recepti s Lukom dostupni su na Grundig Youtube kanalu (https://www.youtube.com/channel/UCHItz4RfBVhZci_jNYBV_Xg).

Grundig je jedan od vodećih svjetskih proizvođača zabavne elektronike i kućanskih uređaja koje odlikuju njemačka tradicija, inovativna tehnologija te profinjeni i vrhunski dizajn po kojemu su prepoznatljivi.

U pripremi jela prema Lukinim receptima okušala se i njegova prijateljica Marijana Batinić koja već dulje vrijeme koristi i ne krije zadovoljstvo Grundig kućanskim aparatima. S obzirom da se Marijana u posljednje vrijeme bavi uređenjem vlastitog interijera, posebno ju je zaintrigirao dizajn nove linije Grundig  samostojeće i ugradbene bijele tehnike, utemeljenog na oblicima klasičnog piana i čistim linijama njegovih tipki koji su nadahnuli dizajnere. Naime, u osmišljavanju ovog programa GRUNDIG je surađivao s vodećim stručnjacima u opremanju interijera koji su poduprli ovu viziju, te su tako nastali jednostavno i elegantno oblikovani uređaji GRUNDIG bijele tehnike.

Zašto Luka i Marijana vole Grundig?

GRUNDIG pećnice pomažu u lakom pripremanju slasnih jela, štede vrijeme i energiju jer se u njima mogu istodobno ispeći tri različita jela s različitim trajanjem pripreme, na različitim temperaturama, bez miješanja mirisa i okusa. S kapacitetom povećanim na 80 litara, Grundig pećnica jedna je od najvećih na tržištu pa možete ugostiti još više gostiju.

Uz iznimnu energetsku učinkovitost i optimalnu temperaturu, u GRUNDIG hladnjacima namirnice ostaju svježe do tri puta duže, pa se time i u voću i u povrću zadržavaju prijeko potrebni vitamini i hranjivi sastojci. Zahvaljujući tehnologiji s plavim svjetlom,  simulira se prirodno osvjetljenje i na taj način čuva vitamin C u crvenom  povrću i voću. Štoviše, pomoću nje se  čak i podiže ukupna razina vitamina u zdravim  namirnicama, one ostaju svježe i čuva se ono što je u njima dobro.

Prvak u uštedi energije i vode je definitivno GRUNDIG perilica posuđa. Ovaj aparat pruža više od jednostavnog čišćenja. Koristeći što manje vode i struje, brine i o prirodi i o posuđu. IonFresh tehnologija oslobađa negativne ione koji kruže unutar uređaja, neutralizirajući neugodne mirise čak i dok čekate da se perilica do kraja napuni prljavim posuđem. Bez štetnih plinova, neugodnih mirisa, kemikalija i zagađenja okoliša.

PR: Akterpublic