Gorenje classico collection

Kuhinja je srce svakog doma i mjesto ispunjeno životnom strasti. Ona je mjesto gdje stvaramo slasne i izvorne okuse naših života. Kroz povijest ljudskog roda kuhinja je bila mjesto na kojem su se odvijale sve važne stvari. Mirisne arome začina pozivaju vas da iznova oživite kulinarske priče iz prošlosti i stvorite nove. To je ono što je utjelovljeno u kuhinjskim aparatima kolekcije Gorenje Classico koja se nudi u boji slonovače i mat crnoj. U kolekciji Gorenje Classico nalaze se pećnice, plinske ploče za kuhanje, staklokeramičke ploče za kuhanje, štednjaci i kuhinjske nape, koje se lako mogu uklopiti u sve klasično dizajnirane kuhinje.

Gorenje-Classico 2 (Custom)Pećnice iz kolekcije Gorenje Classico svojim reljefnim dizajnom vrata, mekanim linijama, karakterističnim gumbima i izvedbom ručke podsjećaju na tradicionalne pećnice, a odlikuje ih napredna tehnologija pečenja HomeMADE s inovativno oblikovanom unutrašnjošću i visoka energetska učinkovitost. Klasičan stil ove kolekcije prepoznaje se posebno kod plinskih ploča za kuhanje koje su profinjenog dizajna, s masivnim rešetkama od lijevanog željeza i prelijepo oblikovanim gumbima u boji slonovače ili mat crnoj. Uz to, dijamantni raspored omogućava bolji pregled kuhanja te nudi više mjesta za velike lonce, tave ili wok na trokružnom plameniku. Staklokeramičke ploče za kuhanje, osim što su stilski dizajnirane da budu u skladu s kolekcijom Gorenje Classico , ističu se naprednom HiLight tehnologijom koja je usklađena s potrebama i navikama kuhanja, lako se čiste i održavaju. Ukratko možemo reći da je to staklokeramička ploče za kuhanje s HiLight tehnologijom i blagim dodirom klasike.

Kuhinjske nape iz klasične kolekcije krase meke linije i pojedinosti sa završnom obradom u boji starog zlata što pridonosi harmoničnom stapanju nape s dizajnom drugih aparata iz iste kolekcije. Kapaciteta od barem 750m3´h napa Gorenje Classico osigurava optimalnu snagu za uklanjanje mirisa, vlage i čestica masnoće iz prostora od 35 četvornih metara. Uz to, tu je još i jednostavno čišćenje perivih filtera za masnoću bilo ručno ili u perilici suđa.

Pećnice

Pećnice kolekcije Gorenje Classico krasi bogat i dinamičan dizajn s dodirom klasike. Mekane linije neprimjetno se nastavljaju od vrata do unutrašnjosti pećnice, a reljefni dizajn vrata podsjeća na tradicionalne pećnice s lukom. Savršen izgled pećnice upotpunjen je karakterističnim gumbima i reljefnom ručkom finaliziranom u boji staroga zlata, te klasičnim analognim dizajnom elektronskog programskog sata. Pećnicu odlikuje i napredna tehnologija pečenja HomeMADE™ i visoka energetska učinkovitost. Dodajte tome prstohvat svoje strasti i rezultat će biti ukusna, sočna i hrskava jela.

Elektronski programski sat s analognim pokazivačem. Klasični analogni dizajn elektronskog programskog sata jedan je od dekorativnih vrhunaca linije. Pored prikaza dnevnog stvarnog vremena, te minutnog isklopnog sata, moguće je i programiranje odgode početka pečenja, te namještanje završetka pripreme. Sat će upozoriti na kraj postupka pečenja zvučnim signalom. Klasični dizajn sata, s kazaljkama i brojčanikom u boji staroga zlata, doprinosi ukupnom dojmu pećnice.

Uvijek hladna vrata pećnice. Vrata pećnice odlikuje dvoslojno temperaturno reflektirajuće ostakljenje. Stoga je vanjska strana vrata uvijek hladna. Sigurna i energetski učinkovita vrata omogućavaju pećnici postizanje energetskog razreda A–20%. Unutrašnja strana vrata pećnice nema ureza ili bridova, vrata su u potpunosti glatka, što omogućava jednostavno čišćenje.

Tehnologija HomeMADE™ za prvorazredne rezultate pečenja. Inovativno oblikovana unutrašnjost pećnice s promišljeno smještenim grijačem PerfectGrill izrađena je po uzoru na tradicionalne krušne peći. Učinkovito strujanje vrućega zraka dovodi do ravnomjerne raspodjele topline, osigurava ravnomjernu zapečenost i izvanredne rezultate pečenja.

Ploče za kuhanje

Visokokvalitetne i tehnološki usavršene plinske ploče za kuhanje profinjenoga dizajna odgovarati će vašim navikama kuhanja i očekivanjima kao i vašim pogledima na unutrašnji dizajn i stanovanje. Linija uključuje plinske ploče za kuhanje s masivnim rešetkama od lijevanog željeza i prelijepo oblikovanim gumbima u boji slonovače ili mat crnoj. Ploča za kuhanje ima dijamantni razmještaj plinskih plamenika koji doprinosi jednostavnijem i ugodnijem kuhanju. Ploča za kuhanje koju odaberete biti će u savršenom suglasju s drugim aparatima iz kolekcije Gorenje Classico.

Retro gumbi za ugodno upravljanje. Suvremena tehnologija omogućava krajnje ugodno upravljanje pločom, ali ostaje vjerna završnoj obradi u boji staroga zlata, karakterističnoj za klasične gumbe koji podsjećaju na njihove stare keramičke prethodnike. Gumbi su ergonomski oblikovani i ugodni za rukovanje.

Rešetka od lijevanog željeza. Rešetka od lijevanog željeza povećat će stabilnost i poboljšati izgled plinske ploče za kuhanje. Materijal rešetke čini ju posebno izdržljivom i otpornom čak i na najviše temperature.

Dijamantni raspored. Posebna dijamantna izvedba rasporeda plinskih plamenika omogućava bolji pregled nad postupkom kuhanja. Takav raspored nudi više mjesta za velike lonce i tave ili wok na dva veća i snažnija plamenika smještena lijevo i desno. Oblik rešetke od lijevanog željeza slijedi funkcionalni raspored plamenika i estetski zaokružuje izgled ploče za kuhanje.

Wok plinski plamenik. Profesionalni 3-kružni plinski plamenik zagrijava tavu dodatnom snagom kako bi poboljšao energetsku učinkovitost i omogućio pripremu hrane za samo par minuta.

Staklokeramičke ploče za kuhanje kolekcije Gorenje Classico stilski su dizajnirane i tehnološki usavršene. Klasični upravljački gumbi i posebno oblikovani rub ploče koji štiti od izlijevanja dizajnirani su sa strašću prema bezvremenim umjetničkim stilovima proteklih stoljeća. Aparati se ističu naprednom HiLight tehnologijom koja je usklađena s vašim potrebama i navikama kuhanja. Uz tri HiLight grijača tu je i grijač s dvostrukom kružnom površinom koji se može prilagoditi loncima i tavama raznih veličina. Inspirativna glatka površina ploče za kuhanje omogućava ugodno kuhanje i lako održavanje. Ovo je ploča za kuhanje koja će uzburkati vašu maštu.

Suvremena HiLight tehnologija s blagim dodirom klasike. Uz tri HiLight zone za kuhanje, staklokeramička ploča za kuhanje ima i zonu s dvostrukom kružnom površinom koji se može prilagoditi loncima i tavama različitih veličina. Svjetlosni pokazivač svake zone kuhanja ostat će upaljen tako dugo dok se površina zone ne ohladi. Glatka površina ploče za kuhanje lako se čisti a rubovi su izdignuti kako bi spriječili izlijevanje.

Kuhinjske nape

Minimalistički izgled kuhinjskih napa kolekcije Gorenje Classico zaokružuje dotjeran izgled cijelog ambijenta kuhinje. Meke linije i pojedinosti sa završnom obradom u boji starog zlata doprinose harmoničnom stapanju nape s dizajnom drugih aparata iz iste kolekcije. Suvremeni trend stapanja kuhinjskog prostora s dnevnim boravkom traži i nove standarde u vezi s radnom sposobnošću nape. Sa svojim kapacitetom od barem 750 m3/h, napa Gorenje Classico osigurava optimalnu snagu za uklanjanje mirisa, vlage i čestica masnoće iz prostora do 35 četvornih metara. Napa se ističe učinkovitim i tihim djelovanjem, a izvorni materijali i dizajn sigurno će vas oduševiti.

Jednostavno čišćenje perivih filtera za masnoću. Metalni filteri za masnoću u napama Gorenje lako se skidaju i čiste. Mogu se oprati ručno ili u perilici posuđa s programom za pranje osjetljivog posuđa.

Štednjaci

Inovativna tehnološka rješenja, visoka energetska učinkovitost i napredna tehnologija pećnice HomeMADE™ jamče izuzetne rezultate svaki puta. Rukovanje i upravljanje aparatom je vrlo jednostavno zahvaljujući promišljeno oblikovanim gumbima, elektronskim programskim satom s analognim prikazom i prepoznatljivoj ručki s posebnim reljefnim oblikom za lako primanje.

Suvremena HiLight tehnologija s blagim dodirom klasike. Od 4 HiLight zone za kuhanje, staklokeramička ploča štednjaka iz kolekcije Classico ima čak dvije zone s dvostrukom kružnom površinom, što omogućava maksimalnu prilagodbu loncima i tavama različitih veličina. Svjetlosni pokazivač svake zone kuhanja ostat će upaljen tako dugo dok se površina zone ne ohladi. Glatka površina ploče za kuhanje lako se čisti a rubovi su izdignuti kako bi spriječili izlijevanje.

Elektronski programski sat s analognim pokazivačem. Klasični analogni dizajn elektronskog programskog sata jedan je od dekorativnih vrhunaca linije. Pored prikaza dnevnog stvarnog vremena, te minutnog isklopnog sata, moguće je i programiranje odgode početka pečenja, te namještanje završetka pripreme. Sat će upozoriti na kraj postupka pečenja zvučnim signalom. Klasični dizajn sata, s kazaljkama i brojčanikom u boji staroga zlata, doprinosi ukupnom dojmu pećnice.

Tehnologija HomeMADE™ za prvorazredne rezultate pečenja. Inovativno oblikovana unutrašnjost pećnice s promišljenim smještajem grijača PerfectGrill izrađena je po uzoru na tradicionalne krušne peći. Učinkovito strujanje vrućega zraka dovodi do ravnomjerne raspodjele topline, osigurava ravnomjernu zapečenost i izvanredne rezultate pečenja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.