Huawei i Ricostru tehnologiju će oplemeniti novom estetikom

Ovim partnerstvom će se unaprijediti dizajnerski izričaj dodataka za nadolazeće Huaweijeve uređaje

Moda i tehnologija spajaju se u uzbudljivom partnerstvu tvrtke Huawei Consumer Business Group i sve popularnijeg modnog brenda Ricostru. U skladu s Huaweijevom filozofijom vrhunskog dizajna kao ključnog elementa tehnologije, ovo partnerstvo unosi novu estetiku u tehnološki dizajn, ali i jedinstven dizajnerski izričaj kojeg će od sada nositi dodaci za pametne telefone novih Huaweijevih uređaja. Spajanjem Huaweijevog bogatog iskustva i poznavanja napredne tehnologije s estetikom futurističkog dizajna karakterističnog za Ricostru, posebno će se istaknuti vizualna privlačnost Huaweijevih pametnih telefona.

Talentirana dizajnerica Rico, međunarodnom modnom svijetu predstavila se nakon što je uključena u prestižni „Vogue Talent Corner“, a kao posebna gošća Giorgia Armanija tijekom milanskog Fashion Weeka prošlog rujna, sve je oduševila svojom kolekcijom proljeće-ljeto 2017. Modni brend Ricostru na najbolji način spaja vizualnu estetiku i precizno krojenje, inovativne tehnike i najmodernije tkanine kako bi u svoje kreacije unio futuristički duh koji povezuje prirodu, vrijeme i svemir, a kreativni princip ovog brenda pretače se u ugodan, čist i luksuzan dizajn.

Kao treći najveći proizvođač pametnih telefona na svijetu, tvrtka Huawei Consumer Business Group prošle je godine ostvarila izniman uspjeh našavši se na visokim mjestima mnogih ljestvica najboljih brendova na svijetu, a partnerstvom s modnim brendom Ricostru želi nastaviti uspjeh svojih posljednjih uređaja, uključujući i pametne telefone Huawei P9 i P9 Plus, koji su širom svijeta isporučeni u više od 10 milijuna primjeraka.

Modni brend Ricostru osnovan je 2011. godine, a naziv inspiriran talijanskom riječi „ricostruzione“ tj. rekonstrukcija, sugerira da se radi o jedinstvenom modnom brendu koji teži individualnosti. Poznat po svom minimalističkom stilu, spoj tradicionalnog i futurističkog na najbolji način označava filozofiju ovog brenda.

Viziju spajanja nove estetike i vrhunske tehnologije opisala je šefica marketinga tvrtke Huawei Consumer Business Group Glory Cheung: „Uzbuđeni smo zbog suradnje s talentiranom Rico koja će kreirati novi estetski koncept dodataka za naše pametne telefone. U Huaweiju vjerujemo da tehnologija u sebi mora sadržavati i dašak umjetnosti te da ona korisnicima mora omogućiti da putem nje izraze i svoj jedinstven identitet, a naši uređaji dodatno će biti obogaćeni vizijom i vještinom modne dizajnerice Rico.“

Više detalja o suradnji Huaweija i modnog brend Ricostru bit će objavljeno na Huaweijevoj konferenciji za medije na Svjetskom mobilnom kongresu u Barceloni, u nedjelju 26. veljače.

PR: 404