Inovativno rješenje temeljeno na principu „sve u jednom”

GROHE Rainshower® SmartControl – 3D tuširanje

DRÜCKEN, DREHEN, DUSCHEN

PRITISNI, OKRENI, TUŠIRAJ SE

GROHE Rainshower® SmartControl omogućava 3D tuširanje: Drücken, Drehen, Duschen – njemačke riječi za pritisnuti, okrenuti, tuširati se. Inovativna tehnologija tipki čini osobno prilagođavanje doživljaja tuširanja jednostavnijim nego ikada. Ovo rješenje temeljeno na principu „sve u jednom” ne ostavlja snažan dojam samo zbog svoje inovativne tehnologije. Njegova organska izvedba također daje kupaonici moderan izgled i stvara ugođaj za opušten doživljaj tuširanja.

 ZZH_T26250A02_002_01 webIntuitivan i ugodan rad

 GROHE Rainshower® SmartControl upotrebljava jednostavan i lako razumljiv sustav s tri tipke koji omogućava upravljanje i spremanje svih željenih postavki tuširanja. Kombinirana tipka za pritisak i okretanje pokreće protok vode i upravlja njegovim volumenom. Njezina nazubljena površina omogućava jednostavno okretanje tipke čak i s mokrim prstima. Za zaustavljanje protoka vode korisnik mora samo opet pritisnuti tipku, a odabrana postavka protoka vode ostaje spremljena za sljedeće tuširanje.

Vrstu raspršivanja mlaza moguće je također odabrati izravno pritiskom tipke, što znači da podešavanje glave tuša više nije potrebno. Kombiniranje nekoliko uzoraka raspršivanja, primjerice postavki nježnog raspršivanja GROHE PureRain i stimulirajućeg raspršivanja TrioMassage, također je jednostavno. Raspršivanje TrioMassage kombinira djelovanje dviju masirajućih mlaznica za raspršivanje s dinamičnim raspršivanjem GROHE Bokoma. Prebacivanje između nadglavnog i ručnog tuša jednako je jednostavno, a vrši se pritiskom na odgovarajuću tipku. Sve kontrole označene su samorazumljivim simbolima za intuitivno upravljanje, što čini ovaj inovativni sustav za tuširanje ugodnim za uporabu.

 Nova fleksibilnost u sektoru tuša

Kako bi stvorio vrhunski doživljaj tuširanja, sustav kombinira nadglavni tuš GROHE Rainshower® 360 DUO i ručni tuš GROHE Power&Soul®. S dimenzijama 360 x 220 milimetara nadglavni tuš u obliku romba savršeno odgovara prirodnom toku linija upravljačke jedinice. Metalna prednja strana tuša upotpunjuje sofisticirani izgled.

GROHE Rainshower® SmartControl uskoro će biti dostupan i u MONO izvedbi. Iako upotrebljava praktički istu tehnologiju upravljanja vodom kao i DUO verzija, ovaj model imat će samo dvije tipke s obzirom na to da će nadglavni tuš imati kao vrstu mlaza isključivo nježni GROHE PureRain.

PR: Franc Kaučić