Inteligentni roštilj za savršene rezultate pečenja

Tefal OptiGrill Elite GC750D

Roštiljajte kao profesionalac i oduševite sve svoje najmilije bez obzira na njihove preferencije u pripremi mesa, od slabije do dobro pečenog. To ćete moći učiniti zahvaljujući patentiranoj OptiGrill inteligentnoj tehnologiji: ona automatski prilagođava idealne parametre kuhanja u odnosu na debljinu hrane za savršene rezultate pečenja.

Otkrijte najneobičniji doživljaj roštiljanja u kući: intuitivni pomoćnik na roštilju vodi vas korak po korak za roštiljanje na dohvat ruke, znate kada treba dodati i ukloniti svoje meso, bilo da volite slabije, srednje ili dobro pečeno.

OptiGrill Elite također pruža izvanredno pečenje zahvaljujući novoj funkciji Searing Boost za meso koje se peče do savršenstva i čak ima na sebi tamnije pruge od roštilja, baš kao da je pečen na roštilju u restoranu.

Uživajte svakodnevno u beskrajnim mogućnostima roštiljanja zahvaljujući 12 automatskih programa. Ovaj električni roštilj možete koristiti za pripremu  mesa, za ukusnu piletinu, ribu, povrće i ostalu hranu po izboru, bez potrebe za nadgledanjem. Od njegovih ukupno 12 programa, 4 programa su posebno namijenjena za pečenje povrća: krumpir, paprika, patlidžan, rajčica. U automatskom načinu rada postoje dvije opcije rada: funkcija za smrznutu hranu i funkcija naglog pečenja

Osim automatskog načina rada postoji i ručni način rada u kojem opcije temperature i trajanja pečenja podesite sami.

U perilici za posuđe mogu se prati ploče za pečenje i posuda koja skuplja sokove od pečenja.

Zahvaljujući ovom roštilju iskusit ćete bezbrižno  pečenje za razliku svih ostalih koji vam se nude na tržištu. OptiGrill Elite prodaje se s knjižicom recepta i aplikacijom za beskrajne mogućnosti kuhanja!

Glavne karakteristike:

A picture containing slice, pan, pizza, food

Description automatically generated

Uživajte u savršenim rezultatima pečenja

Postignite uspjeh svaki put i oduševite sve svoje najdraže bez obzira na njihove preferencije u pripemi mesa, od slabije do jače pečenog. Vaš Optigrill ELITE omogućava inteligentno mjerenje debljine mesa i uzimanje u obzir broj komada automatski prilagođavajući vrijeme pečenja.

Graphical user interface, application

Description automatically generated

 

Najneobičniji doživljaj roštiljanja

Prednji dio kućišta roštilja sa svojim intuitivnim pomoćnikom vodi vas korak po korak roštiljanje na dohvat ruke: znate da je vaše meso spremno bez obzira da li volite slabije, srednje ili jače pečeno.

A picture containing indoor, sitting, dark, table

Description automatically generated

 

Kvalitetno pečeno kao u restoranu

OptiGrill Elite također pruža izvanredno pečenje zahvaljujući novoj funkciji Searing Boost za meso koje se peče do savršenstva i čak ima na sebi tamnije pruge od roštilja, baš kao da je pečen na roštilju u restoranu.

A tray of food

Description automatically generated

 

Uživajte svakodnevno u beskrajnim mogućnostima pripreme mesa i povrća

12 automatskih programa za meso, piletinu, ribu, povrće i drugo, bez potrebe za nadgledanjem, omogućava postizanje   savršenih rezultata pečenja. Pripremajte ukusne hamburgere bez čekanja ljepših dana i boravak na otvorenom! Od njegovih ukupno 12 programa, 4 programa su posebno namijenjena za pečenje povrća: krumpir, paprika, patlidžan, rajčica

IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE