ISTAKNI SVOJU INDIVIDUALNOST I STIL UZ REMINGTON!

„80 GODINA MLADI“ - SPEKTAKULARNA PROSLAVA 80 GODINA REMINGTON INOVACIJA

Već 80 godina Remington, vodeći proizvođač uređaja za stiliziranje kose i uljepšavanje tijela, bavi se inovacijama i usavršavanjem proizvoda koji nam pomažu stvoriti naš osobni stil i izraziti našu individualnost.  S obzirom da su godine samo broj koji ne obilježava stil, na prigodnom eventu  „Remington  80 godina mladi“ predstavljen je asortiman najnovijih rješenja i noviteta za njegu i uljepšavanje kose i tijela, kako za žene, tako i za muškarce – od uređaja za ravnanje i oblikovanje kose, sušila za kosu, četki, uređaja za odstranjivanje dlačica (IPL, epilatora, brijača i šišača) za žene te šišača, brijača i trimera za muškarce, kao i dijelova i dodatne opreme.

80 godina Remington inovacija koje su promijenile svijet ženske i muške njege

U svijetu muške i ženske njege kose i tijela Remington je sinonim za inovacije. Priča započinje prije punih 80 godina, 1937. godine kada je Remington svijetu predstavio prvi električni aparat za brijanje, The Closer Shaver – Model E. Samo tri godine kasnije, 1940. Remington upoznaje tržište s novim inovativnim modelom brijača naziva Remington Dual, opisujući ga „najbržim načinom za potpuno brijanje“. Riječ je o prvom električnom aparatu s dvije glave za brijanje, koji je zbog njihove fleksibilnosti bolje prianjao konturama lica, a zbog mogućnosti punjenja bio je vrlo koristan i za putovanja.

Razdoblje nakon toga Remington bilježi niz noviteta i inovacija koje predstavlja svijetu:

  • prvi bežični aparat za brijanje Lektronic, koji kasnije dobiva i svoju inačicu za žene naziva Lady Shaver.
  • prvi trimmer za kosu i tijelo, kojim se dodatno popularizira depiliranje, kako kod žena, tako i kod muškaraca.
  • lansiran je prvi šišač za kosu čiji dizajn omogućava muškarcima da sami lakše šišaju vlastitu kosu.
  • Shine Theraphy Straighteners, inovativni prvi uređaj za ravnanje kose sa grijaćim pločama koje ravnomjerno otpuštaju mikro regeneratore koji pojačavaju sjaj kose.
  • i-Light IPL 5000, prvi IPL uređaj za odstranjivanje dlačica namijenjen kućnoj upotrebi
  • godine Remington je prvi u svijetu lansirao prvi trimer za bradu s najnovijom tehnologijom kontrole dodira na zaslonu.
  • na tržište dolazi Keratin Theraphy Straighteners, prvi uređaj za ravnanje kose s ekskluzivnim senzorom za zaštitu kose od topline.
  • Remington predstavlja novu inovaciju, prvu takve vrste na svijetu. Na tržište dolazi Air Plates uređaj za ravnanje kose koji u novom revolucionarnom dizajnu ima jedinstveni sustav s odvojenim grijaćim pločama čija nova tehnologija omogućava da je uređaj hladan na dodir.

PR: Akter public