Kuhalo za vodu cordless Styline

Za ljubitelje dizajna i toplog čaja

Kuhalo za vodu s automatskim isključivanjem i zaštitom od pregrijavanja i isušivanja.

Ovo markantno kuhalo za vodu snage 2400 W služi  za pripremanje različitih toplih napitaka koji  naš dan čine još ugodnijim i ljepšim.  U kuhalu se može pripremiti do 1,5 litre napitka. Upotreba je izrazito jednostavna i sigurna jer je kuhalo opremljeno sa sigurnosnim prekidačem za automatsko isključivanje kod točke vrenja i zaštitom od isušivanja. Kuhalo možemo na podlošku rotirati za 360° i ono se s njega  može vrlo  jednostavno podizati  te isto tako i ponovno staviti.

Pravi ljubitelji čaja znaju da temperatura vode treba savršeno odgovarati pojedinoj vrsti čaja — jer se samo tako okusi mogu potpuno razviti. Kako biste to postigli, sada možete podesiti temperaturu vode na četiri razine — od 70°C do 100°C — putem LED zaslona koji pokazuje kada se dosegne određena razina temperature.

Kuhalo za vodu je opremljeno i funkcijom “Keep Warm” za konstantno održavanje temperature. Dno posude je napravljeno od nehrđajućeg čelika, a grijači su radi sigurnosti pokriveni. Filter za vodeni kamenac se može ukloniti radi čišćenja i napravljen je od nehrđajućeg čelika. Razina vode u kuhalu može se očitati na vanjskoj strani vrča. Poklopac vrča može se otvoriti pritiskom na gumb, a može se i zaključati. Priključni kabel se može jednostavno sakriti u poseban utor za lako spremanje kuhala.

Kuhalo za vodu BOSCH Styline prekrasan je poklon u ovo blagdansko vrijeme darivanja koje nam već kuca na vrata.

PR: Franc Kaučić, IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE