Preklopni električni bicikl – romobil EM19

Dovoljan je jedan pogled pa da na prvu pomislite kako je riječ o električnom biciklu.

Međutim, riječ je zapravo o električnom romobilu, jer ako pogledate bolje, primijetit ćete kako nema pedale. U Električnom Buntovniku nazvali smo ga Rombocil, jer se ni samo vozilo ne može odlučiti što je.

Budući da nema pedale, noge se postavljaju na nogare koji se nalaze na prednjem kotaču.

Pokretanje Rombocila je vrlo jednostavno: okrenete ključ i lagano zavrnete desnu ručicu volana, baš kao na romobilu. S lijeve strane je kočnica i to je to!

Električni bicikl (koji to zapravo nije, već je romobil op.a.) vrlo se jednostavno sklapa što ga čini idealnim za transport u autu. Znači, pod jednu ruku bicikl, u drugu klinca i možete krenuti.

Električni romobil EM19  ima zaslon na kojem se prikazuje stanje baterije. Jednostavnim pomicanjem tipke na volanuprema gore uključit će se prednje i stražnje svjetlo, a također ima i trubu.

Iako je riječ o električnom vozilu namijenjenom za djecu te je manjih dimenzija, Rombocil je zapravo vrlo snažan pa se tako i odrasla osoba može voziti na njemu.

Ovaj romobil – bicikl je za moderne roditelje, bake i djedove, stričeve, ujne, tetke… jer će vas klinci obožavati poklonite li im jednog. Električna vozila su budućnost koja se događa sada i klinci ih obožavaju.

Vise na linku

Električni buntovnik