Tefal InfiniMix+  blender za uživanje u beskrajnim mogućnostima pripremanja smoothie-a

InfinyMix + snažni blender velike brzine nudi bezbroj različitih smoothie-a i miješanja do savršenstva, s uključenom knjigom recepata za otključavanje vaše pune kreativnosti. Glavna značajka ovoga blendera je Powelix life tehnologija s iznimno visokom brzinom vrtnja noža do čak 35.000 okretaja u minuti, što omogućuje postizanje nenadmašnih rezultata pri izradi napitaka. Priloženo je pedeset različitih recepata – sa zdravim i ukusnim idejama za svaku priliku. Postići možete vrhunsku glatkoću s 5 jednostavnih automatskih programa za jednostavno korištenje i ručnim postavkama.

InfinyMix + snažni blender velike brzine za ukusne i zdrave smoothie-je

Uz beskrajan izbor zdravih, ukusnih recepata, InfinyMix + brzi blender najlakši je put do uživanja u savršenim napicima iz udobnosti vlastitog doma.

Priložena knjiga recepata sadrži preko 50 recepata za poticanje vaše kreativnosti, s 5 auto programa i ručnom postavkom olakšavajući uživanje u omiljenim napicima, u zdravim mliječnim shakovima, sladoledu, koktelima, tijestima za desert, hummusu i ostalim desertima i  puno više.

Ovaj blender s visokim performansama za mliječne shake-ove i smoothi-je kombinira tehnologiju Powelix Life oštrice s impresivnim motorom od 1600 W koji doseže do 35 000 o/min, postižući zadivljujuću glatkoću svaki put.

Tritan posuda od 1,75 l nudi savršen kapacitet za pripremu smoothija kod kuće – te ispijanje vašeg ukusnog, zdravog napitka u pokretu u prikladnoj Tritan putnoj čaši od 600 ml

#tefal #blender #smoothie #shake #sladoled #vitamini

www.tefal.com.hr

IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE