Uredite životni prostor Samsung hladnjacima i perilicama rublja uz pet godina jamstva

Uređenje interijera aktivnost je koju mnogi obavljaju s oduševljenjem i vide ju kao priliku da u životni prostor unesu dozu radosti i živosti, a pri tome izraze svoju osobnost i kreativnost. Osim što dom čini ugodnim i lijepim mjestom za svakodnevni boravak, dobro dizajniran interijer spaja jednostavnost i funkcionalnost. Kako bi to i ostvarili, važno ga je urediti s ukusom te pažljivo odabrati i uskladiti sve detalje i uređaje.

Ukoliko je i pred vama uređenje vašeg životnog prostora ili pak zamjena postojećih uređaja novim, svakako iskoristite pogodnosti Samsung promocije od 2. rujna 2019. do 1. prosinca 2019., kada se na sve kupljene hladnjake, perilice rublja i odabrane usisavače odobrava pet godina jamstva.

Samsung hladnjake odlikuje mnoštvo inovacija koje su stvorene kako bi vam olakšale život. Tako će vam namirnice uvijek biti nadohvat ruke, zahvaljujući naprednim pregradama i ladicama s maksimalnim kapacitetom, dok uz revolucionarni Triple Cooling sustav hlađenja i neovisnu kontrolu temperature neće doći do miješanja mirisa različite hrane u hladnjaku. Također, uz No Frost tehnologiju, koja omogućava višestruki protok zraka i istodobno hlađenje svakog odjeljka u svakoj pregradi, vaše namirnice će dulje zadržavati svježinu, bez gomilanja leda. Uz sve to, Samsung hladnjaci odišu jednostavnošću i elegancijom, čineći vašu kuhinju mjestom u kojem ćete rado provoditi vrijeme i potpuno uživati.

Osim stvaranja udobne oaze u vlastitom domu, Samsung vam omogućuje i da više vremena u danu odvojite za sebe i svoje omiljene aktivnosti. Odlučite li se za Samsung QuickDrive™ perilicu rublja, prepolovit ćete vrijeme pranja i potrošiti do 20% manje energije, bez ugrožavanja učinkovitosti pranja. Također, QuickDrive™ perilica rublja ima Q-Drum™ glavni bubanj i stražnju ploču koji se okreću neovisno, što omogućuje dinamičnije okretanje odjeće. Rezultat je brzo, snažno i nježno pranje. Za još bolje korisničko iskustvo, Samsung QuickDrive™ perilice rublja imaju AddWash™ vrata koja omogućavaju jednostavno i brzo dodavanje zaboravljenog rublja nakon pokretanja ciklusa, koja se otvaraju kada je temperatura u bubnju ispod 50°C.

Na promociji su i određeni Samsung usisivači, poznati po naprednoj tehnologiji, snažnom usisavanju i vrlo jednostavnom korištenju[1].

Više informacija o ovoj promociji nalazi se na https://www.samsung.com/hr/offer/5-godina-jamstva-na-bijelu-tehniku-i-usisivace/, a kako biste ostvarili pravo na 5 godina jamstva (2 godine tvorničkog i 3 godine dodatnog jamstva) kupljeni uređaj potrebno je registrirati najkasnije 60 dana od datuma kupnje na www.samsung5godinajamstva.hr.


[1] Promocija se odnosi na usisavače s preporučanom prodajnom cijenom iznad 925 kuna.

mpr