5 razloga zašto ovo ljeto u Amsterdam!

1. Putovanje u Amsterdam najidealnije je u ljetnim mjesecima, osobito u kolovozu kada je prosječna temperatura najviša u godini – oko 22 stupnja! Iskoristite sunčano vrijeme u Amsterdamu i uživajte u razgledavanju uz idealnu temperaturu.

2. Toplo vrijeme iskoristite za razne aktivnosti na otvorenom. Uživajte u mnogobrojnim amsterdamskim parkovima i vrtovima, među kojima se ističe najpopularniji Vondelpark. Opustiti se možete i u Westerparku gdje uz šetnju savjetujemo i mali piknik u slobodno vrijeme. Amsterdam u kolovozu savršen je ukoliko se odlučite na vožnju kanalima. Upoznajte grad na ovaj atraktivan način, osobito ako ste prvi put u Amsterdamu.

3. Piva je u Amsterdamu uvijek dobra ideja bez obzira na doba godine, ali ljetno vrijeme svakako će uljepšati doživljaj isprobavanja poznatog nizozemskog pića. Kušajte neku od poznatih nizozemskih piva u Café Chris, najstarijem baru u kvartu Jordaan. Postavlja se jedino pitanje, koju vrstu isprobati?

4. Jordaan je najpoznatiji kvart u Amsterdamu! Uživajte u razgledavanju ovog kvarta, posjetite najstariji bar Café Chris ovog kvarta, otvoren davne 1624. i danas uređen u tipičnom stilu nizozemskih pivnica. Nezaobilazna je i 9. ulica (De 9 Straatjes) u kojoj ćete imati priliku obaviti shopping u mnogobrojnim dizajnerskim i vintage trgovinama.

5. Za polazak 2. 8. u Amsterdam organizirali smo smještaj u novootvorenom Leonardo Royal Hotel Amsterdam. Riječ je o hotelu s 4* na svega 15-ak minuta vožnje javnim prijevozom do samog centra Amsterdama, uređenom u modernom industrijskom stilu.

Iskoristite našu First Minute akciju i krenite na putovanje u Amsterdam 2. 8.! Više o putovanja provjerite na https://bit.ly/2JohN0u

Mondo travel