Advent u Barceloni

Za putovanje u Barcelonu bezbroj je razloga zašto je to uvijek dobra ideja. Od arhitekture, hrane, mediteranske klime sve do zarazne opuštenosti koja vlada na ulicama Barcelone. Posjetite grad za koji se nekad mislilo da je centar Mediterana, a samim tim i centar svijeta, saznajte koja je povezanost između Sv. Jurja i španjolskih kraljeva te otkrijte gdje se nalazi umjetnička škola u koju je išao sam Picasso.

Barcelona je neraskidivo povezana s velikim Gaudijem čija djela obilježavaju ovaj španjolski grad. Nezaobilazna je Casa Batllo, Casa Milà ili La Pedrera, Park Guell te djelo kojem ćete se svakako najviše diviti – bazilika Sagrada Familia. Riječ je o Gaudijevom remek-djelu kojem je posvetio veći dio života, a koja je još uvijek u izgradnji. Planirani završetak je 2026. na 100-tu godišnjicu od smrti Gaudija. Spoj prirode, Biblije, vjere, kreativnosti i originalnosti oduševit će vas na Sagrada Familii.

Dok ste u Barceloni prošetajte uz plažu gdje se na Barceloneti igra odbojka na pijesku, uživa u pogledu na brodice i more ili možete iznajmiti biciklo i uživati u vožnji. Pojedite dobru paellu uz sangriju, obavite shopping u La Rambli, a kavu i tradicionalni katalonski desert panellets isprobajte na jednom od trgova u gotičkoj četvrti. Za kraj posjetite Montjuic i uživajte u prirodi i zelenilu te prekrasnom panoramskom pogledu na Barcelonu. Ovdje možete posjetiti i Poble Espanol, španjolsko selo koje predstavlja sve stilove u Španjolskoj, a krije mnogobrojne restorane i kafiće te izvrsne vinarije.

Više o putovanju od 4 dana provjerite na https://bit.ly/2p6pK4i i iskoristite POSEBNU PONUDU za Advent u Barceloni već od 1.890 kn! Garantirani polazak je 5.12.!