Art&Spa škola u Termama Tuhelj

Uz igru, glumu, pjesmu, ples, slikanje, izradu suvenira i druženje s poznatima –zimski praznici nikad nisu bili zabavniji

Poznato je da djeca kroz igru najbolje uče, na taj način se potiče funkcionalno razmišljanje i zaključivanje, podiže se intelektualni potencijal, a klinci se pri tome dobro zabave. Art&Spa Kids zimska škola umjetnosti poseban je edukativno-zabavni program u trajanju od četiri dana. I ove godine u Termama Tuhelj povezali su dvije teme – umjetnost i zdravlje s naglaskom na lokalne zagorske proizvode. Tako su klinci izrađivali tradicionalna licitarska srca i nakit, kreirali su medenjake iz gline, naučili su kako pripremiti zdrave keksiće i napitke, a uz ples, pjesmu i glumu, potragu za blagom i čitanje bajki dan je brzo prošao. Najveselije je bilo na izložbi svih radova te plesu i zabavi uz mini disco i pidžama party, a svi su klinci dobili diplomu kao posebno priznanje Art&Spa Kids škole umjetnosti.

Art&Spa za posebnu dimenziju odmora

Zimska Art&Spa škola dio je projekta Art&Spa u kojem se isprepliću dizajn, umjetnost, kultura, edukacija, wellness i odmor. Art&Spa priču ne čine samo umjetnička djela, već i prekrasna arhitektura nagrađivanog hotela Well****, priroda koja ga okružuje, poseban krajolik Vodenog parka, Dvorac Mihanović, bazeni na izvoru termalne vode, kulinarski specijaliteti, posebni sauna programi te brojni umjetnički eventi.

U Termama Tuhelj umjetnost je svugdje oko vas, čak i kada toga niste svjesni. Osim slika i skulptura Mirjane Smolić, prve doktorice umjetnosti u Hrvatskoj, koje se protežu gotovo u svim objektima, na Vodenom planetu postavljen je Mural Ede Murtića, najveća slika u emajlu u Hrvatskoj, a još dvije kompozicije emajla ovog velikog autora krase recepciju hotela Well****. Umjetnička djela s ostalim sadržajima te pomno kreiranim ritualima i tretmanima nude posebnu dimenziju odmora.

PR: Lollipop