BTRAVEL OSTVARIO PRIHODE OD PREKO 65 MILIJUNA KUNA

BTravel, jedna od najbrže rastućih hrvatskih i regionalnih turističkih agencija, u 2017. godini ostvarila je prihod od 65,5 milijuna kuna. Rast je to od 70,12% u odnosu na prethodnu godinu, kada su prihodi iznosili 38,5 milijuna kuna.

Veliki je ovo poslovni uspjeh za agenciju koja je osnovana pred nepune tri godine, krajem 2015.godine. BTravel danas zapošljava 32 ljudi i osim u Zagrebu, urede ima i u Puli, Ljubljani i Beogradu. Temelj poslovanja predstavljaju kategorije incominga (turističke grupe iz zapadne Europe, ponajviše iz Austrije i Njemačke), MICE-a i poslovnog turizma i kategorija po kojoj je BTravel jedinstven na tržištu – sportskog turizma. Dodatnu ponudu čine školske grupe, kao i ponuda skijanja i wellnessa, koja bilježi rast od 100% u odnosu na prethodnu godinu. Zanimljiv je i podatak da je BTravel službena agencija Hrvatskog zbora sportskih novinara.

“Koncept našeg poslovanja sastoji se od povezivanja interesa i potreba različitih sektora gospodarstva s turizmom i putovanjima i ostvarivanja dodatne vrijednosti kroz tu sinergiju. Daljnji razvoj vidimo i u inovacijama, odnosnu razvoju digitalnih platformi koje će povezivati društvene mreže, turizam i wellbeing, čime postavljamo najnovije trendove u industriji.”, izjavio je Dalibor Bilić, predsjednik Uprave BTravela.

PR: Dialog