CRIKVENICU OČEKUJE VEĆI BROJ NJEMAČKIH TURISTA

Na održanom međunarodnom turističkom sajmu ITB (International Tourism Börse-Berlin) ovog tjedna u Berlinu, direktorica prodaje i marketinga Jadran d.d., Tea Murseli susrela se s brojnim turoperatorima i predstavnicima medija.

”Na ovogodišnjem globalnom turističkom sajmu ITB Berlin, Jadran Hotels & Camps postigao je značajne rezultate. Sudjelovanje na sajmu omogućilo je obnovu i jačanje odnosa s postojećim partnerima, istovremeno otvarajući vrata novim poslovnim prilikama. Primijetili smo rastući interes agencija iz Poljske, Austrije, Slovenije, i Mađarske za područje Kvarnera. Uočavajući potrebu tržišta za jedinstvenim doživljajima i pažljivo biranim uslugama koje zadovoljavaju želje suvremenog gosta, fokusirani smo na pružanje autentičnog iskustva. Ove godine s optimizmom gledamo prema budućnosti, očekujući značajan napredak u turističkoj sezoni. Radujemo se suradnji s novim partnerima i ostvarivanju uspješnih rezultata u nadolazećem razdoblju.”, izjavila je direktorica prodaje i marketinga hotela Jadran d.d., Tea Murseli. Prema statističkim podacima, prošle godine u Crikvenici je boravilo nešto manje od 84000 gostiju iz Njemačke.  

ITB (International Tourism Börse-Berlin) je najveći svjetski sajam turizma koji se održava od 1996. godine. Tvrtke koje se predstavljaju na sajmu uključuju hotele, turističke zajednice, turoperatore, zrakoplovne prijevoznike i rent-a-car tvrtke. Međunarodni sajam ITB  mjesto je susreta svih glavnih partnera, kao i mjesto razmjene novih trendova, inovacija i noviteta u svim aspektima turizma i hotelskog poslovanja.

Apriori World