Doček Nove godine u Las Vegasu!

Započnite Novu 2020. putovanjem u grad svjetlosti, blještavila, luksuza i dočekajte Novu godinu uz najluđi party u Las Vegasu! Ispratite staru godinu šetnjom kroz najpoznatiju ulicu Strip s najpoznatijim hotelima i kockarnicama. Las Vegas idealna je destinacija tijekom cijele godine za najbolje zabave, a za Novu 2020. očekuje vas jedan od najboljih dočeka u životu. Nakon nezaboravnih vatrometa u cijelom gradu, prvi dan Nove godine provedite u shoppingu i za one koji se odluče na izletu do Grand Canyona.

Čarobna priroda koja vas očekuje u jednom od najstarijih nacionalnih parkova u Americi oduševit će vas, a do nje možete doći autobusom ili čak vožnjom helikopterom. Uz Las Vegas na ovom putovanju imat ćete priliku proći kroz dijelove legendarnog Route 66, posjetiti Hoover branu i boraviti u najvećem gradu Kalifornije – Los Angelesu! U gradu anđela, poznatom i po kratici L.A., obiđite najpopularnije dijelove poput Bel Aira, Beverly Hillsa i Rodeo Drivea, Hollywooda, Disney operne dvorane i nezaobilaznu kalifornijsku plažu uz Tihi ocean. Navečer uživajte u zalasku sunca kod poznate Griffit zvjezdarnice s pogledom na Hollywoodski znak.

Dočekajte Novu godinu u Las Vegasu i provedite prve dane 2020. u Los Angelesu po FIRST MINUTE cijeni za ovo nezaboravno putovanje – već od 8.490 kn! Više o planu putovanja i što vas očekuje na ovom jedinstvenom putovanju u Las Veas i Los Angeles provjerite na https://bit.ly/35Rsy58

Mondo travel