Emirates predstavlja novu kampanju „Fly Better”

Emirates, jedna od najnagrađivanijih svjetskih aviokompanija, predstavlja novu odvažnu kampanju „Fly Better“. Emiratesova nova kampanja bit će lansirana 1. studenog atraktivnim videospotom koji promovira nagrađivani sustav zabave na letu ice i njegovu raznoliku ponudu. Redatelj spota je Michael Gracey čiji dosadašnji rad obuhvaća hit mjuzikl „The Greatest Showman“, a spot gledatelje vodi na fantastično putovanje tijekom kojeg se članica kabinske posade pretvara u plesačicu koja različitim plesnim stilovima, od bolivudskog trbušnog plesa do hip-hopa, predstavlja vrhunski i raznolik raspon sadržaja na sustavu ice.

Uz najavljeni, Emirates će istovremeno objaviti još jedan spot koji će promicati njihovu globalnu mrežu destinacija. Taj će spot gledatelje voditi diljem svijeta, dok će u pozadini svirati pjesma skladana za potrebe ove kampanje. Video će prikazati kadrove ravnica iz Kenije do Eiffelovog tornja te naposljetku Burj Khalifu u Dubaiju.

Kampanja je osmišljena u suradnji s Emiratesovim voditeljem brenda, Richardom Billingtonom. Spot o sustavu ice bit će premijerno prikazan na televiziji 1. studenog u sklopu popularne zabavne emisije „The X Factor UK“, a oba spota zatim će se emitirati na Emiratesovim ključnim tržištima u zemljama Arapskog poluotoka, Ujedinjenom Kraljevstvu, Francuskoj, Njemačkoj i SAD-u.

„U listopadu 1985. godine Emirates je prevezao svoje prve putnike iz Dubaija u Karachi. Aviokompanija je od tad eksponencijalno narasla, ali naše obećanje putnicima nije se promijenilo – kada izaberete Emirates, izabirete bolje iskustvo letenja”, izjavio je Sir Tim Clark, predsjednik Emirates Airlinesa.

„Želja za inovativnošću i napretkom utkana je u DNK Emiratesa, što nam omogućava da uvijek iznova pružamo udobno iskustvo leta u kabinama svih klasa. Emirates je prvi predstavio individualne zaslone na sjedalima u svim klasama, unaprijedili smo uslugu međunarodnih telefonskih poziva i Wi-Fi uslugu na letu, premijerno smo predstavili privatne apartmane u prvoj klasi, uvrstili barove i tuševe u avione te nastavljamo i dalje predstavljati inovativne proizvode i usluge poput virtualnih prozora. Ovom kampanjom potvrđujemo superiornost u industriji pozivajući putnike da lete bolje s Emiratesom”, rekao je Boutros Boutros, glavni potpredsjednik korporativnog odjela Emirates, Corporate Communications, Marketing and Brand.

 

 

PR: media val