Emirates predstavlja posebne uskrsne jelovnike

Emirates slavi uskrsne blagdane sezonskim poslasticama dostupnim u zrakoplovima i u odabranim lounge-salonima u zračnim lukama diljem svijeta. Uskrsni jelovnici bit će dostupni putnicima u svim klasama od 19. do 23. travnja na letovima iz Dubaija prema odredištima u Europi, Australiji, Novom Zelandu, SAD-u, Argentini, Brazilu, Južnoj Africi, Gani i Filipinima.

Emirates će također pripremiti posebne jelovnike za putnike koji će putovati iz Dubaija u Rusiju ili Grčku u povodu pravoslavnog Uskrsa koji se slavi 28. travnja.

Putnicima će biti poslužena ručno rađena uskrsna peciva s prepoznatljivim Emiratesovim potpisom, od začinjenog tijesta s narančinom korom, a malene putnike obradovat će deserti s motivima uskrsnog zeca. Putnici prve klase moći će pak uživati u posebnom uskrsnom izdanju Lakridsovih „jaja“ s kremom dulce de leche i sladićem. Ova posebno pripremljena ponuda dolazi kao dodatak širokom izboru regionalno inspiriranih jelovnika na Emiratesovim letovima.

Od 21. do 22. travnja svih sedam Emiratesovih lounge-salona u prostoru međunarodne zračne luke u Dubaiju i većina lounge-salona diljem svijeta također će nuditi uskrsne specijalitete. U Dubaiju će putnici moći uživati u tradicionalnim uskrsnim pecivima, cupcakeovima brenda Simnel, kolačima od mrkve i slasticama Banoffee. Coffee Planet cijeli će tjedan posluživati posebno pripremljena pića među kojima će se naći i omiljeni okusi Marshmallow Mocha i White Chocolate Breve.

Emiratesovi lounge-saloni u drugim međunarodnim zračnim lukama putnicima prve i poslovne klase posluživat će uskrsne jelovnike pripremljene s različitim lokalnim namirnicama poput janjećih kotleta s artičokama i metvicom u salonu u Rimu, tradicionalne južnoafričke ukiseljene ribe u salonima u Cape Townu i Johannesburgu, pince u salonu u Kuala Lumpuru te janjeće koljenice u salonima u SAD-u.

Uz to, oni koji putuju za Uskrs moći će, osim u izvrsnoj gastronomskoj ponudi, uživati u nagrađivanom sustavu za zabavu na letu, ice, s više od 4.000 programa, uključujući i preko 1.000 filmova. Novi naslovi uključuju Dumplin’, Christopher Robin, Šašavi petak, Kuća magičnog sata i Povratak Mary Poppins. Uz tako bogatu ponudu zabave putnici mogu kreirati svoj osobni popis pjesama, filmova i TV serija prije samog putovanja putem Emiratesove aplikacije te ga sinkronizirati na svojim sjedalima u avionu kako bi maksimalno uživali za vrijeme leta.

Posebna uskrsna ponuda u zrakoplovima i na tlu dio je Emiratesove predanosti želji da uvijek iznova poboljša putničko iskustvo.

PR: Media val