Emirates proširio ponudu besplatne Wi-Fi mreže na letovima

  • Neograničeno korištenje podatkovne mreže za članove Emirates Skywards Platinum i Gold kluba
  • Neograničeno korištenje podatkovne mreže za sve Emirates Skywards članove koji putuju prvom i poslovnom klasom
  • Do 50% popusta za članove klubova Skywards Silver i Blue koji putuju ekonomskom klasom
  • Putnici koji nisu članovi programa Skywards dobivaju prvih 20 MB besplatno za korištenje tijekom prvih dva sata od trenutka prijave na mrežu

Aviokompanija Emirates proširila je jednu od najtraženijih usluga na letu – besplatnu Wi-Fi mrežu – s odličnim cijenama za sve putnike.

Od 6. srpnja svi članovi klubova Emirates Skywards Platinum i Gold mogu tijekom cijelog leta uživati u besplatnoj neograničenoj Wi-Fi mreži, neovisno o tome kojom klasom lete. Ova se pogodnost odnosi i na sve članove kluba Emirates Skywards koji putuju prvom i poslovnom klasom. Putnike ekonomske klase i one koji nisu članovi Skywards kluba će također razveseliti vijest da odsad mogu uživati u 20 MB slobodnog korištenja podataka u prva dva sata od prijave, što je dvostruko više od dosadašnje ponude koja je sadržavala 10 besplatnih MB.

Oni koji vole surfati mogu dodatni internetski promet po atraktivnim cijenama kupiti u paketima od 150 ili 500 MB, a za članove klubova Skywards Silver i Blue osiguran je i odličan popust.

„Zrakoplovna tvrtka Emirates je uložila značajna sredstva u mrežno povezivanje u zrakoplovu. Danas je Wi-Fi usluga dostupna u više od 200 naših zrakoplova, a to je usluga koju Emirates nastavlja snažno subvencionirati. Korištenje Wi-Fi mreže na letu popularno je od samog početka, a do danas je značajno poraslo. Naši planovi za Wi-Fi na letovima odražavaju predanost Emiratesa da ga nastavi pružati kao besplatnu uslugu što većem broju putnika, posebice našim najčešćim korisnicima“, rekao je Adel Al Redha, Vice President and Chief Operations Officer.

Udvostručavanje besplatnih podataka na 20 MB odgovarat će putnicima koji koriste uslugu besplatnog interneta kako bi poslali kratke poruke obitelji i prijateljima ili provjeriti društvene mreže tijekom leta. Poslovni putnici ili korisnici koji trebaju više Wi-Fi-ja na letu moći će kupiti dodatne pakete podataka po potrebi.

Usluge Wi-Fi-ja na letovima Emiratesa:

Emirates Skywards Platinum i Gold članovi Besplatan neograničen Wi-Fi tijekom cijelog leta
Emirates Skywards Silver i Blue članovi koji lete prvom i poslovnom klasom Besplatan neograničen Wi-Fi tijekom cijelog leta
Emirates Skywards Silver članovi koji lete ekonomskom klasom Besplatnih 20 MB tijekom prva 2 sata od prijave na mrežu

Dodatnih 150 MB za $4.99

Dodatnih 500 MB za $7.99

Emirates Skywards Blue članovi koji lete ekonomskom klasom Besplatnih 20 MB tijekom prva 2 sata od prijave na mrežu

Dodatnih 150 MB za $6.99

Dodatnih 500 MB za $10.99

Ostali putnici koji nisu članovi  kluba Emirates Skywards, a koji lete prvom, poslovnom ili ekonomskom klasom Besplatnih 20 MB tijekom prva 2 sata od prijave na mrežu

Dodatnih 150 MB za $9.99

Dodatnih 500 MB za $15.99

PR: Media val