Emirates svaki dan slavi Svjetski dan glazbe

Mnogim ljudima glazba je važan dio njihovog svakodnevnog života. Glazba ih opušta kad im je potrebna samoća, ali glazba i povezuje ljude. Važan je dio društvene kulture modernog doba i razlikuje se od zemlje do zemlje pa nema boljeg dana od Svjetskog dana glazbe da bi se cijenilo različite glazbene stilove. Ideja obilježavanja Dana glazbe započela je u Francuskoj 1982. i ubrzo se proširila diljem svijeta.
Mnogi će se složiti kako ne postoji bolji način povezivanja ljudi glazbom nego kroz glazbene festivale koji su trenutno na vrhuncu popularnosti. Najvećim glazbenim entuzijastima zbog dobrog festivala vrijedi putovati na drugu stranu svijeta što je upravo ono što Emirates nudi. U nadolazećim mjesecima održat će se neki od najvećih i najpopularnijih. Na primjer, Lollapalooza će se održati u kolovozu u Chicagu, SAD, a Emirates nudi dnevni let iz Dubaija zrakoplovom tipa Boeing 777-300ER. Za ljubitelje franšize Ultra, premda je izdanje u Splitu najbliže, ovaj se festival može posjetiti diljem svijeta pa se tako s Emiratesom može letjeti u Tokio gdje će se Ultra održati u rujnu ili čak posjetiti glavni grad Čilea, Santiago gdje će Ultra biti u listopadu. Iz svog sjedišta u Dubaiju, Emirates nudi dnevne letove prema zračnim lukama Tokyo Haneda i Tokyo Narita te svakodnevni let prema Santiagu.
Emirates kao najveća svjetska međunarodna zrakoplovna kompanija posvećena je pružanju najbolje usluge na letu. Aviokompanija svojim putnicima želi pružati što ugodnije putovanje, stoga se velik trud ulaže u razvoj multimedijskih sadržaja u avionu. Emiratesov nagrađivani sustav zabave na letu ice nudi preko 4.000 kanala zabave na zahtjev. Katalog obuhvaća više od 1.500 filmova, preko 1.200 sati popularnih televizijskih serija, više od 2.000 glazbenih i podcast kanala te preko 100 igara. Za ljubitelje festivala, glazbeno putovanje počinje već u Emiratesovim zrakoplovima gdje putnici mogu pronaći mnoge različite kategorije i temeljito se pripremiti za nadolazeći festival. Uz popularne moderne žanrove kao što su pop, rock, RnB i hip hop, ice također nudi klasičnu glazbu, operu, jazz i blues. Emirates također prati najnovije trendove u glazbi i uključuje popularne glazbenike kao što su Lady Gaga, The Weeknd, Rihanna i Madonna u svoje playliste.
Zahvaljujući globalnoj bazi korisnika, Emirates nudi zabavne programe na 44 jezika i svaki mjesec u sustav dodaje više od 100 filmova. Emirates svojim najmlađim putnicima osigurava velik izbor dječjih filmova uz više od 150 kanala brendova Disney, Cartoon Network, Nickelodeon, CBeebies i Disney Channel. S posebno namijenjenim kanalima za djecu na svim letovima, Emirates osigurava da i djeca i njihovi roditelji uživaju u svakoj minuti putovanja. Osim toga, djeca i odrasli mogu uživati ​​u širokom rasponu filmskih zvučnih zapisa. Bohemian Rhapsody i Zvijezda je rođena, kao i Snježno kraljevstvo i Ljepotica i zvijer samo su neki od naslova dostupni putnicima kako bi se mogli opustiti i uživati ​​u putovanju do odabrane destinacije.
Početkom 2019. godine Emirates je uveo inovativnu novu funkciju na svojoj aplikaciji kako bi korisnicima omogućio stvaranje playlista prije leta i sinkronizaciju s njihovim sjedalima u avionu. Putnici mogu planirati svoje putovanje učinkovitije i maksimizirati svoje iskustvo leta koristeći aplikaciju Emiratesa za pregledavanje bogatog kataloga u bilo kojem trenutku.
Emirates upravlja mladom i modernom flotom, uključujući zrakoplove tipa Boeing 777 i Airbus A380, a hrvatskim putnicima nudi više od 150 destinacija u 86 zemalja širom svijeta. Emirates svakodnevno leti iz Zagreba prema Dubaiju koristeći zrakoplov tipa Boeing 777-300ER

Media val