Europski paraodbojkaški savez i BTravel potpisali su ugovor o međusobnoj suradnji

BTravel postao prva hrvatska agencija jednog sportskog saveza na europskoj razini

Turistička agencija BTravel sklopila je ovih dana ugovor o suradnji s Europskim paraodbojkaškim savezom (PARRA VOLLEY EUROPA, PVA), te je time postala njena službena putnička agencija za naredni period od 4 godine. BTravel je ovim potpisivanjem ujedno postao i prva hrvatska agencija jednog europskog sportskog saveza.

Potpisivanje ugovora održano je u sklopu međunarodnog “Otvorenog prvenstva Zagreba” u sjedećoj odbojci, a koje je bilo organizirano povodom 20 godina osnutka OKI Zagreb (Odbojkaški klub invalida Zagreb). Ugovor su potpisali predsjednik PVE Branko Mihorko, koji je istovremeno i izbornik reprezentacije Slovenije, i predsjednik BTravel agencije Dalibor Bilić.

Zajednička suradnja uključivat će podršku BTravel agencije Europskom paraodbojkaškom savezu u smislu organizacije svih vrsta putovanja, putovanja na sportske pripreme i razna druga natjecanja, organizaciju avionskih karata, hotela, transfera i slično, kao i podršku PVE-u u organizaciji njihovih događanja.

U budućnosti planiramo  povećanje broja PVE službenih natjecanja, a kao posljedica toga i češća putovanja nominiranih službenih osoba. U tu svrhu izabrali smo BTRAVEL iz Zagreba, turističku agenciju koja se nameće tržištu kao jedna od vodećih putničkih agencija na ovom području Europe (uredi u Ljubljani I Beogradu) i koja u svojoj ponudi posebnu pažnju posvećuje sportu i organizaciji sportskih putovanja. Ovim putem zahvaljujem i na dosadašnjem uloženom trudu koji je BTravel ponudio za nadolazeći PVE Strategy Dialogue koji će se održati u listopadu 2018. u sv.Martinu na Muri (Hrvatska). “, izjavio je prilikom potpisivanja ugovora Branko Mihorko, predsjednik Europskog paraodbojkaškog saveza.

“Potpis ugovora sa Europskom Paravoley federacijom je samo nastavak razvoja kompanije u segmentu sportskog turizma na tržište Europe koji smo si postavili na samom početku. Uvjeren sam da ćemo zajedno na partnerskim osnovama pomoći razvoju PVE u svim segmentima.”, naglasio je tom prigodom Dalibor Bilić, predsjednik Uprave BTravel agencije.

PR: Dialog