„Experience Crikvenica“ – jesen u oazi zdravlja

Odmah po završetku „Mjeseca plave ribe“, Rivijera Crikvenica privodi kraju listopad s projektom koji obuhvaća aktivnosti i rekreaciju na otvorenome, opuštajuće wellness programe te posebne gastronomske ponude u odabranim ugostiteljskim objektima diljem crikveničke rivijere. Radi se o jesenskom programu „Experience Crikvenica“ koji će trajati od 21. listopada do 26. studenog 2023.

Outdoor aktivnost kojom započinjemo ovogodišnji jesenski „Experience Crikvenica“ je nordijsko hodanje rutom Crikvenica – Kačjak. U subotu, 21. listopada, uputite se u šetnju tik uz more u dobrom društvu. Uživajte u svim blagodatima koje nudi Rivijera Crikvenica i doslovno udahnite zdravlje.

Druga „experience“ subota, 28. listopada, nam donosi dječje sportske igre. Centar Crikvenice će postati veliki teren za sport i zabavu s poligonima za bicikle i romobile te animacijama za djecu. U treću  ćemo subotu, 4. studenoga, „dojuriti“ na kotačima jer nas čeka biciklijada na ruti Crikvenica – Tribaljsko jezero – Crikvenica.

11. studenoga  se priključite nordijskom hodanju na relaciji Crikvenica – Kotor. Uživajte u pogledu na rivijeru s mjesta s kojeg su potekli stari Crikveničani.

18. studenoga pripremite svoje ljubimce na dva kotača i priključite se biciklijadi duž Rivijere Crikvenica.

Posljednja subota unutar „Experiencea“, 25. studenog, namijenjena je nordijskom hodanju od centra grada duž Ljubavne cestice.

Nezaobilazan dio zdravog načina života jest i hrana, stoga će se naši vrsni kuhari u odabranim restoranima pobrinuti da uživate u zdravim menijima po promotivnim cijenama. Meniji su zamišljeni u tri slijeda od 20,00 do 28,00 eura ili pet sljedova od 38,00 eura. Odabrani restorani i hoteli na Rivijeri Crikvenica jesu: restoran Boutique hotela „Esplanade“ i hotela „Marina“ te restorani „Karoca“ i „Ulika“. Na svoje će doći svi gastroljupci, neovisno o tome vole li više meso, ribu ili povrće. Vjerujemo da će i vama brzo zasvijetliti “gastro-lampica” na spomen nekih jela iz ponude, kao što su juha od brokule, carpaccio od cikle, dimljeni losos na podlozi od radiča i kvinoje, odrezak tune sa salatom od prosa i povrća, panna cotta od bademovog mlijeka s preljevom od mandarine…

Zdravstvene ustanove i hoteli pripremili su posebnu ponudu tretmana i usluga. Ustanove i hoteli koji sudjeluju u wellness jeseni na Rivijeri Crikvenica su hotel „Esplanade“ i „Thalassotherapia“ u Crikvenici, hotel „Marina“ i „Katarina“ te „Terme Selce“ u Selcu. Više informacija o navedenim sportsko-rekreativnim, gastro i wellness programima mogu se pronaći na web-stranici www.rivieracrikvenica.com, na Instagram profilu crikvenica_croatia te Facebook stranici Crikvenica – Croatia.

TZG Crikvenice