„Experience Crikvenica“ – mjesec aktivnosti za dušu i tijelo na Rivijeri Crikvenica Outdoor – gastro – wellness

Od 21. listopada do 26. studenog 2023. na Rivijeri Crikvenica traje projektkoji obuhvaća aktivnosti i rekreaciju na otvorenome, opuštajuće wellness programe te posebne gastronomske ponude u odabranim ugostiteljskim objektima diljem crikveničke rivijere, a zove se „Experience Crikvenica“. Projekt je to koji ima dvije verzije – proljetnu i jesensku.

Poznato je da je Rivijera Crikvenica oaza zdravlja, a veliki izbor šetnica, biciklističkih i pješačkih staza, posebnih atraktivnosti poput Ljubavne cestice i Mediteranskog labirinta ljubavi, pružaju mogućnost opuštanja i rekreiranja u svako doba godine.

Druga „experience“ subota, 28. listopada, nam donosi dječje sportske igre. Centar Crikvenice će postati veliki teren za sport i zabavu s poligonima za bicikle i romobile te animacijama za djecu. U trećoj suboti, 4. studenoga, s vama sudjeluju vaši „dvokotačni prijatelji“ jer vas čeka biciklijada na ruti Crikvenica – Tribaljsko jezero – Crikvenica.

11. studenoga  se priključite nordijskom hodanju, aktivnosti kojom se aktivira 90 % mišića,na relaciji Crikvenica – Kotor.

18. studenoga se priključite biciklijadi duž Rivijere Crikvenica.

Posljednja subota unutar „Experiencea“, 25. studenog, namijenjena je nordijskom hodanju od centra grada duž Ljubavne cestice.

Uz rekreaciju na otvorenome, uživati možete i u gastro delicijama odabranih ugostiteljskih objekata na području Rivijere Crikvenica začinjenim posebnom jesenskom notom. Fitness salata s piletinom i mješavinom zdravih sjemenki, dimljeni losos na podlozi od radiča i kvinoje, carpaccio od cikle, sorbet od ananasa…samo su neka od jela koje možete kušati po promotivnim cijenama od 20,00 do 28,00 eura za meni od 3 ili 38,00 eura za meni od 5 sljedova. Odabrani restorani i hoteli na Rivijeri Crikvenica jesu: restoran Boutique hotela „Esplanade“ i hotela „Marina“ te restorani „Karoca“ i „Ulika“.

Kako bi vaš doživljaj bio potpun, ova rivijera kao jedna od najpoznatijih destinacija zdravstvenog turizma pripremila je i posebne jesenske pakete wellness usluga, a nude ih „Thalassotherapia“  i hotel „Esplanade“ u Crikvenici,Terme Selce“, hotel „Marina“ i „Katarina“ u Selcu.

Više informacija o navedenim sportsko-rekreativnim, gastro i wellness programima mogu se pronaći na web-stranici www.rivieracrikvenica.com, na Instagram profilu crikvenica_croatia te Facebook stranici Crikvenica – Croatia.

Dođite i budite dio ove jesenske priče u Crikvenici. Opustite duh i tijelo, iznenadite nepce vrhunskim delicijama i budite aktivni!

TZG Crikvenice