„Experience Crikvenica“ u destinaciji punoj doživljaja

Pitate se kada doći na Rivijeru Crikvenica? Koje je najbolje vrijeme za vaše omiljene aktivnosti na svježem zraku? Ukratko: baš svako! Dokazano je da razdoblje povoljnih klimatskih prilika za aktivnosti na otvorenom ovdje traje gotovo tijekom cijele godine.

Destinacija je ovo puna doživljaja, gdje za pauzu ne preostaje puno vremena.

Zdrav način života je i dio mnogobrojnih događanja, a jedno od njih je „Experience Crikvenica“ – projektkoji obuhvaća aktivnosti i rekreaciju na otvorenome, opuštajuće wellness programe te posebne gastronomske ponude u odabranim ugostiteljskim objektima diljem crikveničke rivijere. TZG Crikvenice organizira „Experience“ dvaput godišnje – u proljeće i jesen.

Ovogodišnja jesenska verzija traje od 21. listopada do 26. studenoga 2023.

Nakon prošle subote posvećene djeci i sportskim igrama, 4. studenoga s vama sudjeluju vaši „dvokotačni prijatelji“ jer vas čeka biciklijada na ruti Crikvenica – Tribaljsko jezero – Crikvenica.

11. studenoga  se priključite nordijskom hodanju, aktivnosti kojom se aktivira 90 % mišića, na relaciji centar Crikvenice – Kotor.

18. studenoga sudjelujte na biciklijadi duž Rivijere Crikvenica.

Posljednja subota unutar „Experiencea“, 25. studenoga, namijenjena je nordijskom hodanju od centra grada duž Ljubavne cestice.

Rivijera nudi brojne izazove zaljubljenicima u sport, rekreativcima i poklonicima zdravog načina života. Umorite li se od aktivnosti, odmor potražite u odabranim ugostiteljskim objektima ili wellness sadržajima.

Naime, zdrav način života uključuje i zdravu prehranu, stoga su se naši ugostiteljski objekti pobrinuli za gastro delicije koje će probuditi vaše okusne pupoljke i napuniti vas energijom.

Pureći odrezak na žaru s aromatiziranim maslacem i orzotto s julienne povrćem, poširani file ribe lastavice, rižoto od cikle, krema od kapule i maslaca, cheesecake… samo su neka od jela koje možete kušati po promotivnim cijenama od 20,00 do 28,00 eura za meni od 3 ili 38,00 eura za meni od 5 sljedova. Odabrani restorani i hoteli na Rivijeri Crikvenica jesu: restoran Boutique hotela „Esplanade“ i hotela „Marina“ te restorani „Karoca“ i „Ulika“.

Kako bi vaš doživljaj bio potpun, ova rivijera kao jedna od najpoznatijih destinacija zdravstvenog turizma pripremila je i posebne jesenske pakete wellness usluga, a nude ih „Thalassotherapia“  i hotel „Esplanade“ u Crikvenici,Terme Selce“, hotel „Marina“ i „Katarina“ u Selcu.

Više informacija o navedenim sportsko-rekreativnim, gastro i wellness programima mogu se pronaći na web-stranici www.rivieracrikvenica.com, na Instagram profilu crikvenica_croatia te Facebook stranici Crikvenica – Croatia.

U kraju gdje sunce radosno ljubi more, gdje kapljice zdravlja proviruju posvuda, lako se zaboravi na vrijeme i prepusti se plimi pozitivne energije. Dođite i budite dio jesenskog „Experiencea“!

TZ Crikvenice