FERRY FREE AKCIJA ZA GOSTE LOŠINJA

LOŠINJ – VAŠA OTOČNA OAZA

Turistička zajednica Grada Malog Lošinja u suradnji s članicama u destinaciji započela je objedinjenu marketinšku kampanju „Lošinj – vaša otočna oaza“.

Kampanjom se naglašavaju prednosti Lošinja- otoka vitalnosti poput blage klime, bioraznolikosti, mora visoke kakvoće, zraka prve kvalitete s više od 200 sunčanih dana godišnje, a provodit će se na ključnim emitivnim tržištima; Austriji, Njemačkoj i Sloveniji.

Važan dio kampanje je i akcija FERRY FREE nastala s ciljem privlačenja posjetitelja te obzirom na nastalu situaciju s COVID- 19. Posjetiteljima koji će boraviti u rujnu dulje od sedam noći, Turistička zajednica sufinancira povratne karte trajekta u objektima koji su se odazvali pozivu. Akcija vrijedi za trajektne karte Valbiska- Merag i Porozina- Brestova te za sve rezervacije za rujan, a ostvarene nakon 15. lipnja 2020. godine.

Do sada se nismo susretali s ovakvim izazovom i zato trenutna situacija, više nego ikada, zahtjeva sinergiju svih dionika destinacije. U akciju su se uključili svi hoteli, kampovi, pansioni, hosteli, lječilište te trenutno više od 350 privatnih iznajmljivača, a sve u cilju kako bi predstavili prednosti Lošinja kao otočne destinacije i našim posjetiteljima pružili dodatnu vrijednost za ponuđenu uslugu, izjavio jeDirektor turističke zajednice Grada Malog Lošinja Dalibor Cvitković.

Više informacija i kompletan popis sudionika ove akcije, odnosno pružatelja usluge smještaja može se pronaći na web stranici Turističke zajednice Grada Malog Lošinja; www.visitlosinj.hr

TZ grada Maloga Lošinja