Hrvatski Koločep na top listi rajskih otoka za odmor u 2017.

Iako su ljetni dani na izmaku i približavaju nam se hektični božićno-novogodišnji praznici, pravo je vrijeme za promišljanje savršenog godišnjeg odmora za 2017. godinu. Može li išta biti bolje od opuštanja na udaljenom otoku? Plavo nebo, more i savršeno bijeli pijesak vas zovu i vode daleko od monotone svakodnevnice i brojnih uredskih obaveza.

Booking.com, s više od milijardu gostiju koji su odsjeli u nekom od raznovrsnih smještajnih objekata koji uključuju više od 30 različitih vrsta objekata, uključujući hotele, apartmane, vile, hostele, farme, bungalove i brodove, prikupio je recenzije putnika kako bi sastavio najbolju listu idiličnih otočnih oaza za savršen odmor u 2017. godini. Izdvojili su sedam otočnih destinacija prema preporuci gostiju Booking.com-a koji uključuju područja od veličanstvenih japanskih vulkanapa sve do šarmantnog hrvatskog otoka Koločep.

Koločep, Hrvatska

 Prekriven borovima i rogačem te okružen kristalno čistim morem, Koločep je najmanji i najmirniji od tri Elafitska otoka. Na otoku su smještena dva neodoljiva sela koja se nalaze u malim uvalama, u kojima živi živi samo 163 stanovnika i nema automobila. Uljuljajte se u pomalo idiličan način života koji ovaj otok nudi i vrijeme provedite u šetnjama maslenicima i razgledavanju predromaničkih crkava.

PR: Dialog