Irska – zelena ljetna bajka

Sa svojim prirodnim ljepotama i mnogobrojnim znamenitostima i aktivnostima, Irska je idealno turističko odredište. Upravo iz tog razloga organizirali smo putovanje u Irsku s polaskom 1. 8. u trajanju od 8 dana. Doživite pravu irsku avanturu i posjetite Dublin, Waterford, Cork, Galway i Limerick.

Ovaj mali otok prepun je iznenađenja, prijateljski raspoloženog stanovništva i prirode kao s razglednice. U sklopu naše zelene ljetne bajke po Irskoj imat ćete priliku posjetiti i klifove Mohera, Nacionalni park Killarney o jednu od najljepših regija Irske – Connemara. Uz bogatu povijest i kulturu, ne ćete moći ni zaobići Powerscourt, jedan od najvećih i najpoznatijih vrtova u svijetu, a tu je i pokrajina Wicklow. Ovu prekrasnu pokrajinu nazivaju još i vrt Irske, a poznata je po razbacanim selima i jednom od najvećih nacionalnih parkova u Irskoj.

Tijekom putovanja imat ćete priliku i posjetiti Belfast, prijestolnicu Sjeverne Irske. Zelena ljetna bajka po Irskoj dostupna je po FIRST MINUTE cijeni već od 7 590 kn po osobi. Više o putovanju u Irsku provjerite na https://bit.ly/2wO5Fjo

Mondo travel