Izložba vina kontinentalne Hrvatske dobitnik nagrade “Simply the best”

Dodijeljena prestižna nagrada Simply the best manifestaciji Izložba vina kontinentalne Hrvatske.

Jučer je u Varaždinu svečano održana dodjela godišnje nagrade “Simply the Best” za 2018. godinu koje dodjeljuju Udruga Hrvatskih putničkih agencija i specijalizirani turistički časopis Way to Croatia.

Riječ je o nagradi koja se dodjeljuje za kreativnost, inovativnost te razvoj i unapređenje turističke ponude u 5 kategorija: za ugostiteljstvo, manifestacije, putničke agencije, inovativne projekte i osobe. Nagradu je primilo 50 pojedinaca i tvrtki iz turističkog sektora među njima i Sveti Ivan Zelina za manifestaciju Izložba vina kontinentalne Hrvatske u kategoriji: Manifestacije eno-gastronomskih sadržaja – za kvalitetu i osobitost manifestacije koja promovira vinogradarstvo i podrumarstvo, a svojim 50-godišnjim kontinuitetom daje značajan doprinos unapređenju kvalitete eno-gastronomske ponude Središnje Hrvatske.

Nagradu su u Varaždinu u ime Grada Svetog Ivana Zeline preuzeli gradonačelnik Svetog Ivana Zeline Hrvoje Košćec i direktorica Turističke zajednice grada Svetog Ivana Zeline Marinka Zubčić.

 

PR: Grad Sveti Ivan Zelina