Jeste li ikada sanjali da letite?ZIP LINE PAZI MEDO

Jeste li ikada sanjali da letite?

Sjećate li se osjećaja potpune slobode i uzbuđenja koje ste tada doživjeli?

Kažu da kada u snovima letite to znači da se nalazite na vrhu situacije i predstavlja osobni osjećaj kontrole i moći…

Na snove ne možemo utjecati, ali zato vam možemo pružiti doživljaj koji je najsličniji snovima o letenju.

Zamislite da se nalazite 80 metara iznad zemlje i letite brzinom od 120 km/h i tako proputujete gotovo dva kilometara s pogledom na krajolik prekrasne Like.

Ne sanjate, vi ste na našem Zip line-u!

Zip line Pazi Medo u sklopu je SRC-a Bijeli Vrh i nalazi se na zapadnoj granici NP Plitvička jezera, 20 km od državne ceste A1 i površinom obuhvaća oko 100 ha sportsko – rekreativnih zona.

Blizina NP Plitvička Jezera, NP Sjeverni Velebit i rijeke Gacke, čine ovaj kraj jedinstvenim i zanimljivim brojnim zaljubljenicima u netaknutu prirodu.

Kako je nastala ideja?

U potrazi za načinom poboljšanja životnih prilika svojih stanovnika, Općina Vrhovine u suradnji s udrugom „Rudopolje Moje“ pokrenula je projekt „SRC Bijeli Vrh“.

Želja Udruge bila je pružiti priliku mladim ljudima da ostanu u Lici, te da kroz ovakve aktivnosti privučemo posjetitelje kako bi imali priliku upoznati ljepote Like.

Izgradnja i projektiranje Zip Line-a Pazi medo bila je pravi izazov. Ukupna dužina čeličnog užeta je 1700 m i to ga čini jednim od najdužih zip lineova iz jednog komada u Europi.

Moguće je postići brzinu veću od 120 km/h , ali za to je potrebno imati leđni vjetar (sa sjevera). Čak i ako puše čeoni vjetar (s juga), postižu se brzine od oko 100 km/h, a sam spust traje nepune 2 min.

Što sve možete na Zip line-u Pazi medo?

Na zip line-u možete rezervirati svoj „solo“ let ili let u tandemu (zajedno) te možete iznajmiti kameru i snimati svoj „selfie“ let i/ili panoramski let. Također možete rezervirati i penjane sa instruktorom (lead) ili bez instruktora (boldering) na umjetnoj penjačkoj stijeni, partiju disk golfa, a možete iznajmiti i bicikle i provozati se prekrasnim  krajolikom.

Zip line Pazi medo otovrio je vrata ovoj sezoni s 01.04.2019. i za sve dodatne informacije i rezervacije obratite nam se s punim povjerenjem u dobru zabavu:)

Više informacija potražite na:

www.ziplineplitvice.com

Telefon: 095 846 4171

pazimedozip@gmail.com

PR