Još više razloga za istražiti Dubai i UAE!

Vječno ljeto, impresivna arhitektonska rješenja i ugodna atmosfera – samo su neki od razloga zašto je posjet Dubaiju i Ujedinjenim Arapskim Emiratima odlična ideja za godišnji odmor. No, aviokompanija Emirates daje još više razloga za istraživanje grada superlativa Dubaija i UAE s povratkom putnicima omiljene My Emirates Pass. Ona je zapravo jedinstvena članska iskaznica koja putnicima omogućuje razne popuste i ekskluzivne ponude unutar UAE.

Tako svi putnici koji lete do ili preko Dubaija od 1. lipnja do 31. kolovoza 2018. mogu iskoristiti niz ponuda na nekim od najpoznatijih i najpopularnijih mjesta i atrakcija u Dubaiju, jednostavno pokazujući samo njihovu ukrcajnu kartu* i valjani identifikacijski dokument.

My Emirates Pass korisnicima nudi ekskluzivne ponude na više od 250 lokacija, uključujući svjetski poznate restorane. Posebne pogodnosti dostupne su i u uzbudljivim tematskim parkovima ili luksuznim oazama opuštanja diljem grada. Po prvi put, u ponudi My Emirates Pass nalaze se i brojni shopping centri pa korisnici mogu ostvariti posebne popuste kupujući određene modne brendove. Cjelokupna ponuda My Emirates Pass se može pronaći ovdje: https://www.emirates.com/english/destinations_offers/myemiratespass/.

«My Emirates Pass je najbolji način da za istraživanje Dubaija i ostatka Ujedinjenih Arapskih Emirata. Dubai je jedan od najuzbudljivijih gradova svijeta, s raznovrsnom ponudom iskustava koji odgovaraju svakom ukusu. Ponuda atrakcija i sadržaja se neprekidno razvija te tako neprestano posjetiteljima pruža nova iskustva, bez obzira na to je li im posjet Dubaiju prvi ili mu se često vraćaju», kaže Mohammad Al Hashimi, potpredsjednik komercijalnih proizvoda u aviokompaniji Emirates.

Ne treba zaboraviti da je Dubai idealna destinacija za obiteljski odmor, a u impresivnoj listi atrakcija koja uključuje impresivnu arhitekturu, prekrasne plaže, najbolje shopping centre ili restorane svjetske klase, nalaze se i brojni tematski parkovi. Tako posjetitelji mogu koristiti My Emirates Pass i u Bollywood Parks ™ Dubai, MOTIONGATE ™ Dubai, kao i prvom LEGOLAND® Park te LEGOLAND® Water Parku u regiji.

Emirates je na hrvatskom tržištu prisutan godinu dana te izravnim letom luksuznim Boeingom 777-300ER povezuje Zagreb i Dubai otkud hrvatski putnici mogu dalje letjeti u neko od 160 odredišta u 85 zemalja. Uz to, Emirates je i najveći svjetski operator zrakoplova tipa Boeing 777 i Airbus A380, a kandidatima koji će postati dio kabinskog osoblja nudi priliku za rast i razvoj karijere te kontinuiranu edukaciju i jedinstveno kulturno iskustvo suradnje s međunarodnim timom koji broji više od 135 nacionalnosti.

PR: media val