Kraljevi roštilja u Falkensteiner hotelu & Spa Iadera

Falkensteinerova primadona iz Punta Skale ponovno oduševljava neponovljivom ponudom! U Hrvatsku prvi puta donosi male tajne Kraljeva roštilja iz Slovenije i poziva vas da postanete apsolutni majstor roštilja!

falke 2

Sunce, more, proljetni mediteranski spirit… i … zamamni miris roštilja! Može li bolje? Smještena na poluotoku Punta Skala, Falkensteinerova Iadera poznata je po nadahnjujućoj arhitekturi i dizajnu, savršenom wellness doživljaju, prvoklasnoj usluzi, visokim ekološkim načelima i vrhunskoj alpsko-jadranskoj kuhinji. U takvom, jedinstvenom ambijentu, od 1. do 3. travnja, očekuje vas gurmanski vikend za pamćenje.

Za sve foodije, ljubitelje mesnih i ribljih delicija s roštilja, egzotičnih čarolija iz woka, amaterske kuhare entuzijaste i sve one koji naprosto vole dobro jesti – ovo je jednistvena prilika da nauče kako svoje nepce nagraditi sofisticiranijim recepturama od klasičnih ražnjića ili ćevapčića. Od roštiljanja i prženja do pečenja i kuhanja, bit ćete zadivljeni što sve možete stvoriti koristeći jednostavne tehnike roštiljanja prema savjetima najvećih roštilj mahera poput Weber Grilla na čijim roštiljima će se izvoditi program.

falke 3

‘Tijekom 7-satnog programa majstori roštilja naučit će vas baš sve – od pripreme žara za roštilj, pripreme mesa, direktnog i indirektnog pečenja, čišćenja žara, trikova kako doći do potpunih žar otisaka na mesu do osnove dimljenja. Otkrit ćemo i nekoliko jela koje ćemo pripremati – na reportoaru će se pronaći i plućni file irskog goveda, Irish RibEye na žaru, priprema burgera na žaru, a kako smo na Mediteranu uključit ćemo i jela poput rižota s jadranskim škampima i šafranom u voku na žaru te hobotnicu ispod peke s krumpirom i povrćem. Za sladokusce neće izostati deserti sa žara’, Tine Brodnjak, Resident Manager Falkensteiner Hotela & Spa Iadera.

Uz pomoć profesionalnih roštilj-stručnjaka očekujte transformaciju od vikend roštilj-entuzijasta do profesionalnog grill majstora. Naravno, degustacija svih delicija s roštilja je uključenja. A uz sve to razmazite se u svim užitcima koje Hotel & Spa Iadera pruža – smještaju u prostranoj sobi prepoznatljivog dizajna, sjajnom doručku pripremljenom s lokalnim namirnicima, opuštanju u egzotičnom Hamamu i posebnim tretmanima koji će vas u potpunosti relaksirati, plivanju u prostranim bazenima i rekreaciji u zadivljujućoj prirodi.

Više o ponudi na webu

O Kraljevima roštilja:  www.kraljzara.si

 

PR: Lolipop