Kutina – grad u zagrljaju Lonjskog polja i trsnog gorja

Turistička zajednica grada Kutine u suradnji s Memory Lane studiom napravila je novi turistički promotivni film Kutine inspiriran s turističkim sloganom grada koji glasi „Kutina – grad u zagrljaju Lonjskog polja i trsnog gorja“. Promotivni film je napravljen „izvorno“ kutinski, s obzirom da su u njegovoj izradi, počevši od scenarista, snimatelja, naratora, pa do statista sudjelovali Kutinčani, te smo na ovaj način pokazali sve ono što Kutina nudi, ne samo prekrasne kadrove, već i kreativne ljude.

Ovim putem bismo Vas zamolili za pomoć u promociji navedenog promotivnog filma putem Vaših društvenih mreža kako bismo što većem broju pratitelja pokazali kako izgleda zagrljaj Lonjskog polja i Moslavačkog gorja.

Navratite u Kutinu, bilo pješice, biciklom ili automobilom i upustite se u istraživanje moslavačkih vinograda, u otkrivanje neotkrivenog Lonjskog polja, jednog od najvećih i najbolje očuvanih prirodnih poplavnih područja u Europi i/ili otkrivanje Moslavačke gore, „stare dame“ koja u sebi krije tajne svoje gotovo 500 milijuna godina stare prošlosti.

Dok istražujete Kutinu, usporite, zastanite, pogledajte oko sebe i uživajte u novim trenutcima, novim uspomenama iz grada u zagrljaju Lonjskog polja i trsnog gorja.

TZ grada Kutine