Miami i krstarenje istočnim Karibima brodom Caribbean Princess

Ugodno i sunčano vrijeme tijekom cijele godine, jedinstvena atmosfera, šarmantni otoci i slikovita arhitektura čine krstarenje istočnim Karibima idealnim odmorom. Očekuju vas prekrasne plaže, velik izbor vodenih sportova, odličan shopping kako na otocima tako i na samom brodu, a putovanje je sjajan izbor i ako želite s djecom na odmor zbog mnogobrojnih aktivnosti i animacija za djecu.

Krstarenje istočnim Karibima izvrsna je prilika za posjetiti Miami – slavni Miami Beach, ulicu Ocean Drive s mnogobrojnim barovima i restoranima, Joe’s Stone Crab kao jedan od najstarijih restorana još iz 1913. godine i još puno više.

Krstarenje podrazumijeva aviokartu Zagreb-Miami-Zagreb, dva noćenja s doručkom u hotelu 4* na prekrasnom Miami Beachu te 7 punih pansiona na brodu Caribbean Princess s animacijom, zabavnim večernjim program u salonima i barovima s glazbom, predstavama, bazenima, sportskim i rekreacijskim aktivnostima. Posjetite egzotične otoke – od Bahama do St. Maartena te uživajte na najljepšim destinacijama svijeta.

Iskoristite ULTRA LAST MINUTE ponudu i otputujte na Miami i krstarenje istočnim Karibima već od 6 990 kn! Više o putovanju saznajte na https://bit.ly/2SKaZOe

PR: Mondo travel